Neler Yeni

Ekran Kartı boşta %100 kullanım

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke
1647077275454.png

Dünden beri bu şekilde gpu kullanımı. Görev yöneticisi arka planda sistemi yoracak herhangi bir şey çalışmıyor. Bilgisayar başladıktan 3-4 dk sonra bu şekilde gpu kullanımı başlıyor. windows defenderla tarattım bişey çıkmadı. İnternete yazdım mining virüsü filan diyorlar ama emin olmadım windows defenderda bişey çıkmayınca . Dün cracklı bişey indiriyordum internetten ama yarısında vazgeçtim virüs filan bulaşır diye. Format filan atsam sorun çözülür mü?
Sistem Özellikleri:
i5-11400h
RTX 3050 Tİ
16 gb samsung marka ram
500 gb crucial m2 ssd
Mesaj otomatik birleştirildi:

1647077914017.png

şimdi dikkatımı çekti burada böyle bişey var bu ekran kartını sömürüyor ne olduğunu bilen var mı? Kapatıyorum geri açılıyor :(

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
AyvarNurol
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Müzik Prodiksiyon, Elektro Gitar, Akustik Gitar
virüs kapmış olabilir uzaktan mining bana bir kere olmuştu avg ile çözdüm sorunu veya sıfırlayabilirsin

Alıntıyı görüntüle
Dünden beri bu şekilde gpu kullanımı. Görev yöneticisi arka planda sistemi yoracak herhangi bir şey çalışmıyor. Bilgisayar başladıktan 3-4 dk sonra bu şekilde gpu kullanımı başlıyor. windows defenderla tarattım bişey çıkmadı. İnternete yazdım mining virüsü filan diyorlar ama emin olmadım windows defenderda bişey çıkmayınca . Dün cracklı bişey indiriyordum internetten ama yarısında vazgeçtim virüs filan bulaşır diye. Format filan atsam sorun çözülür mü?
Sistem Özellikleri:
i5-11400h
RTX 3050 Tİ
16 gb samsung marka ram
500 gb crucial m2 ssd

Alıntıyı görüntüle
şimdi dikkatımı çekti burada böyle bişey var bu ekran kartını sömürüyor ne olduğunu bilen var mı? Kapatıyorum geri açılıyor :(
windows defenderda çıkmıyor tüm virüsler avg veya başka bir virüs programıyla deneyebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
virüs kapmış olabilir uzaktan mining bana bir kere olmuştu avg ile çözdüm sorunu veya sıfırlayabilirsin
virüs programı çözer mi hocam ? Format atmak istemiyorum internet hızım yavaş o kadar oyunu indirmem 1 haftamı alır çünkü ama mecbur kalırsam format atayım.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Virüs programıyla tarat sorun düzelmezse format mecbur

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
virüs programı çözer mi hocam ? Format atmak istemiyorum internet hızım yavaş o kadar oyunu indirmem 1 haftamı alır çünkü ama mecbur kalırsam format atayım.
Format yerine önce antivirüs ile kaldırmayı dene. Düzelmezse mecbur gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır kaspersky indiriyorum şimdi o sorunumu çözmez ise mecbur format atarım teşekkür ederim cevaplarınız için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
AyvarNurol
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Müzik Prodiksiyon, Elektro Gitar, Akustik Gitar
dediğim gibi ben virüs programıyla çözdüm yüksek ihmelle hal olacaktır

Top Bottom