Format atmana bile gerek yok aslında . Sürücü kaldırıp yeni kartı taktıktan sonra yeni kartın sürücüsünü ekleyebilirsin . Formatla otomatik olur zaten .Arkadaşlar 1650s den 7700xt ye geçeceğim pc yi direkt formatlayacam fakat yeni kartı taktıktan sonra formatı atmak yeterli olur mu ? Başka yapmam gereken bir şey var mı ?
Ekran kartını sökmeden önce ddu ile sürücüleri kaldır güvenli moddamı yapılıyordu tam hatırlamıyorum. Sonra yeni ekran kartını tak sürücüleri kur ben öyle yaptım hiç sıkıntı yaşamadmArkadaşlar 1650s den 7700xt ye geçeceğim pc yi direkt formatlayacam fakat yeni kartı taktıktan sonra formatı atmak yeterli olur mu ? Başka yapmam gereken bir şey var mı ?
formatı genel atıcam hocam lazım o yüzdenFormat atmana bile gerek yok aslında . Sürücü kaldırıp yeni kartı taktıktan sonra yeni kartın sürücüsünü ekleyebilirsin . Formatla otomatik olur zaten .
ek olarak ddu falan silmeden kartları değiştirip direkt formatlasam ??Format atmana bile gerek yok aslında . Sürücü kaldırıp yeni kartı taktıktan sonra yeni kartın sürücüsünü ekleyebilirsin . Formatla otomatik olur zaten .
Olur bişey olmaz .formatı genel atıcam hocam lazım o yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ek olarak ddu falan silmeden kartları değiştirip direkt formatlasam ??