Neler Yeni

Ekran Kartı Driveri Kendiliğinden Kayboluyor

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
kimseler duymasın
ya amd radeon olarak gözükmüyor ama görüntüde fark ediyorsun şahsen ben win 10 yükleyince öyle oluyor driver derken radeon yazılımını söylemiyorum.
bende öyle bişe olmuyoda bozuk zaten

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
kusen yuklenen updatelere bakıyorum her zaman her hangi bi gpu driveri yok
Orada çıkmaz o zaten. İnsider' da bir tek GPU Driver diye çıkıyor. Driver silinince arka planda OTOMATİK kuruyor, kendi kurduğunda ise RADEON Ayarları yok. Driver' ın exe dosyasını indirip interneti kes. DDU ile sil. Sonra exeyi çalıştırıp kur. Sonra interneti bağla.

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
kimseler duymasın
Orada çıkmaz o zaten. İnsider' da bir tek GPU Driver diye çıkıyor. Driver silinince arka planda OTOMATİK kuruyor, kendi kurduğunda ise RADEON Ayarları yok. Driver' ın exe dosyasını indirip interneti kes. DDU ile sil. Sonra exeyi çalıştırıp kur. Sonra interneti bağla.
hiç bişe anlamadım ya uğraşılmaz yine aynı olacak silindimi kurarım yine

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
Hocam bende rx6750xt var. Driverı ddu ile silip tekrar yükledim. 3 gün sıkıntı yoktu bugün bidaha siyah ekran verdi. Geri açtığımda driver silinmişti. Bunun başka çözümü var mıdır?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hocam bende rx6750xt var. Driverı ddu ile silip tekrar yükledim. 3 gün sıkıntı yoktu bugün bidaha siyah ekran verdi. Geri açtığımda driver silinmişti. Bunun başka çözümü var mıdır?
Tam dediğim gibi mi yaptın yoksa direkt silip yükledin mi? Ayrıca nasıl siyah ekran? Oyunda falan mı?

bey10

80+
eski driverdan kalan kalıntı varsa bi ayarsızlık görüp kendi temiz kuruyordur belki

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
Tam dediğim gibi mi yaptın yoksa direkt silip yükledin mi? Ayrıca nasıl siyah ekran? Oyunda falan mı?
Hocam internetten ekran kartı driverını kurma dosyasını indirdim. Sonra Amd radeon software i denetim masasından kaldırdım. İnterneti kestim. Sistemi güvenli modda başlatıp DDU ile driverı sildim. Sistem yeniden başlayınca yüklediğim driver dosyasını kurdum sonra interneti geri bağladım. Siyah ekran dediğim de şey, Oyun oynarken bi anda ekran siyah oluyor hiç bir şey yapamıyorum ne mouse ne klavye tepki veriyor ama ışıkları yanmaya devam ediyor. Sistemin güç tuşuna basıp kapatıyorum sistemi. Öyle yapınca normalde hemen kapanır ama siyah ekran verip öyle kapatmaya çalıştığımda 5 sn sürüyor. Sistemi geri açtığımda driver gözükmüyor. Ekran 170hz den 64hz ye düşmüş oluyor. Amd radeon software i açınca böyle diyor:

1656836347365.png

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hocam internetten ekran kartı driverını kurma dosyasını indirdim. Sonra Amd radeon software i denetim masasından kaldırdım. İnterneti kestim. Sistemi güvenli modda başlatıp DDU ile driverı sildim. Sistem yeniden başlayınca yüklediğim driver dosyasını kurdum sonra interneti geri bağladım. Siyah ekran dediğim de şey, Oyun oynarken bi anda ekran siyah oluyor hiç bir şey yapamıyorum ne mouse ne klavye tepki veriyor ama ışıkları yanmaya devam ediyor. Sistemin güç tuşuna basıp kapatıyorum sistemi. Öyle yapınca normalde hemen kapanır ama siyah ekran verip öyle kapatmaya çalıştığımda 5 sn sürüyor. Sistemi geri açtığımda driver gözükmüyor. Ekran 170hz den 64hz ye düşmüş oluyor. Amd radeon software i açınca böyle diyor:

Alıntıyı görüntüle
PSU modelin ne?

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
kimseler duymasın
Bunu da anlamayacak kadar az bilgiliyseniz zaten her silindiğinde yüklersiniz sıkıntı yok. İyi forumlar.
niye sinirlenip kuduryonki anlamayabilirim insanım düzgünce cevap verirsin yada hiç yorum yapmazsın

Top Bottom