ekran kartım gt220 siteden indirmeye kaltıgımda indirme işlemi başlatılyor diyor ama inmior geforce expierncxe ile kurmak istedim ondada bişeyler terst gitti tekrar başlatıp deneyin dior olmuyor başka nasıl driverları yükleyebiliim
nvida sitesinden ekran kartı özellklerimi seçiyorum driverı buluyor yükle dediğimde pc ye inmior internet sitesinde teşekkr ederiz indirme işleminiz birazdan başlıcaktır diyorsetupmı inmiyor yoksa kurulumdamı sıkıntı var?
oazaman ben sizin için indireyim ve dosya tc ye atayım hangi windows u kullanıyorsunuz? 64 mü 32mi?nvida sitesinden ekran kartı özellklerimi seçiyorum driverı buluyor yükle dediğimde pc ye inmior internet sitesinde teşekkr ederiz indirme işleminiz birazdan başlıcaktır diyor
olursa çok iyi olur reis 64 bit windows7 gt 220 modelioazaman ben sizin için indireyim ve dosya tc ye atayım hangi windows u kullanıyorsunuz? 64 mü 32mi?
sorun şu chromedan inidiryorsanız bu sorun oluyor ben şuan microsft edgeden inidiriyorum biraz sonra size link atıcam yani birdaha böyle sorun yaşarsanız başka bir tarayıcıdajn indirin örn: opera firefox gibiolursa çok iyi olur reis 64 bit windows7 gt 220 modeli
exporlerden denedim onda nvdia sitesine giremedim direk internet yok diyordu xdsorun şu chromedan inidiryorsanız bu sorun oluyor ben şuan microsft edgeden inidiriyorum biraz sonra size link atıcam yani birdaha böyle sorun yaşarsanız başka bir tarayıcıdajn indirin örn: opera firefox gibi
exporlerden denedim onda nvdia sitesine giremedim direk internet yok diyordu xd
link atmaya gerek kalmadı ama yinede atayım :d![]()
Download NVIDIA GeForce Graphics Driver 341.98 64-bit for Windows 7 64 bit, Windows 8 64 bit, Windows 8.1 64 bit
Download NVIDIA GeForce Graphics Driver 341.98 64-bit - Graphics Boarddrivers.softpedia.com
olursa çok iyi olur reis 64 bit windows7 gt 220 modeli