Çözüldü✓ Ekran kartı düşük performans

Kel Aylak

80+
Reaksiyon skoru
15
bilgisayarım All İn One bir bilgisayar ; https://www.epey.com/masaustu-bilgisayar/hp-proone-400-g5-7em59ea.html

Sistem ozelliklerinden baktığımda 350mhz ile çalışıyor ekran kartım ve artmıyor maximum değer 1100mhz olarak gozukuyor

Ekran kartım dahili bir ekran kartı

(İntel UHD 630) GPU

Msi afterburn gibi uygulamaları denedim fakat gozükmüyor ekran kartı olarak ayarlar değismiyor Lütfen yardımcı olun

ekran kartınız yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yada şöyle diyim islemcinizde bulunan dahili ekran kartını kullanıyosunuz yüksek performan vermez

bilgisayarım All İn One bir bilgisayar ; https://www.epey.com/masaustu-bilgisayar/hp-proone-400-g5-7em59ea.html

Sistem ozelliklerinden baktığımda 350mhz ile çalışıyor ekran kartım ve artmıyor maximum değer 1100mhz olarak gozukuyor

Ekran kartım dahili bir ekran kartı

(İntel UHD 630) GPU

Msi afterburn gibi uygulamaları denedim fakat gozükmüyor ekran kartı olarak ayarlar değismiyor Lütfen yardımcı olun
i3 10.nesilmi?

ekran kartınız yok

yada şöyle diyim islemcinizde bulunan dahili ekran kartını kullanıyosunuz yüksek performan vermez

i3 10.nesilmi?
İ5 9.nesil 9500T 3.70 Ghz (turbo)

Biliyorum ekran kartım olmadığını ekran kartım dahili bildiğim kadarıyla sistemim apu sistem

ekran kartınız yok

i3 10.nesilmi?
Fakat ekran kartı dahili olsada var ama düşük güçte çalışıyor sürekli biosum çok değişik her ayarlarına baktım yoktu

Aga biliyorum benim sorunum ekran kartı 1100 mhz e kadar cıkabilmesi gerek fakat çıkmıyor nasıl 1100 e çıkarırım şuan 350mhz de calışıyor
Yük durumuna girmedikçe grafik yonganızın mHz yükseltmesini beklemeyin. Ayrıca o kadar çıksa bile üst düzey bir performans sergileyemez sadece gereksiz yere bilgisayarınızı ısıtırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,357
Üyeler
187,664
Son üye
yksbukucuesra
Geri