Ekran kartı gerekli mi?

Tablet123

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,338
Laptopta Nvidia ekran kartı sizce gerekli mi işlemcilerdeki İris grafik birimi yetmez mi fazladan paraya değiyor mu?

ne yapacağına bağlı kanka bu nası soru, oyun oynayacaksan lazım yani
Oyunu iris de oynatıyor testlerde gördüğüm kadarıyla illa Nvidia olmasına gerek yok gibi ama başka bir konuda işe yarar mı almasam pişman olur muyum hangi alanlarda ciddi işe yarar ondan emin olamadım.

Oyunu iris de oynatıyor testlerde gördüğüm kadarıyla illa Nvidia olmasına gerek yok gibi ama başka bir konuda işe yarar mı almasam pişman olur muyum hangi alanlarda ciddi işe yarar ondan emin olamadım.
kanka shadersiz minecraft mı oynican PT ile cyberpunk mı oynican öyle bir fark var "oyun oynatıyor" evet ama hangi "oyun" ve hangi grafiklerde

Testlerde tüm oyunlara yetiyor gibiydi iris, zaten ana amaç oyun değil ama oynarsam oynatıyor diye görmüştüm testte.
Tüm oyunlara iris yetiyorsa bu kadar millet boşuna ekran kartlı laptop alıyo demek ki :D :D :D

bari multi hesap açaydın da oradan konuyu açaydın, o kadar mesajına güvendik açtığın konuya bak..

Konuda ne var anlamadım, zaten soruma cevap sayılabilecek pek bir şey de gelmedi.
yav hacı ne cevap verelim istiyorsun :D açmışsın yutubdan oyun performansına bakmışsın tatmin ediyorsa al yani ne diyelim ki biz sana? gerçekten anlamıyorum ya

Oyun için yetersiz olmasının yanı sıra DX9 ve DX7 kullanan eski oyunların çoğunda sürekli crash oluyor. "Eski oyunları oynarım" düşüncesiyle dahi alınmaz.

ama başka bir konuda işe yarar mı almasam pişman olur muyum hangi alanlarda ciddi işe yarar ondan emin olamadım.
yav hacı ne cevap verelim istiyorsun :D açmışsın yutubdan oyun performansına bakmışsın tatmin ediyorsa al yani ne diyelim ki biz sana? gerçekten anlamıyorum ya
Sorduğum şey buydu. Oyun açısından sıkıntı yok ikisi de yeterli gelir.

Geri