Ekran kartı görüntü vermiyor lütfen yardım

Reaksiyon skoru
55
Kart düzgün bir şekilde çalışıyor bios ekranı geliyor fakat "please power down and connect the PCIe power cables for all graphics cards" uyarısı veriyor , güç kaynağım 500w bronz sertifikalı , ekran kartı MSI Armor GTX 1660 , kabloları düzgün bir şekilde taktım sorun nedir

Selam , nadirde olsa ekran kartı güç kabloları (pci-e , 6+2 ) arızalanabiliyor. Eğer güç kaynağınızda başka bitane var ise onunla değiştirip tekrar deneyebilirsiniz.

PCIE slotunda zarar varmı diye gpu yu çıkart üfle toz falan kaçtı ise eğer gpunun pinlerini silgi ile hafifçe sil güç kablolarını tam oturt belki psunun üstündeki kablo oturmamış olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PCIE slotunda zarar varmı diye gpu yu çıkart üfle toz falan kaçtı ise eğer gpunun pinlerini silgi ile hafifçe sil güç kablolarını tam oturt belki psunun üstündeki kablo oturmamış olabilir
baktın hala aynı işlemcinde dahili grafik var ise eğer işlemciden görüntü almayı dene

baktın hala aynı işlemcinde dahili grafik var ise eğer işlemciden görüntü almayı dene
nadirde olsa bios da sıkıntı çıkabiliyor bu şekilde

nadirde olsa bios da sıkıntı çıkabiliyor bu şekilde
2. ekran kartı olarak RX 6600 var , o sorunsuz bir şekilde görüntü veriyor

Selam , nadirde olsa ekran kartı güç kabloları (pci-e , 6+2 ) arızalanabiliyor. Eğer güç kaynağınızda başka bitane var ise onunla değiştirip tekrar deneyebilirsiniz.
Diğer ekran kartımı denediğim zaman görüntü alıyorum

böyle bir seçeneğiniz var ise direkt iade edin uğraştığınıza değmez 2. elde aldıysanız özellikle
Evet param güvende ile almıştım , bugün iade edeceğim kart güç almıyor , teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,647
Üyeler
184,196
Son üye
ardacr57
Geri