Ekran kartı görüntü vermiyor

Baran29

80+
Reaksiyon skoru
31
Oncelikle iyi geceler herkese pc goruntu vermiyordu sorun ekran kartinda dedi bilgisayarci yeni kart taktim gene goruntu gelmiyor ne yapmam lazim?

Dostum hangi bilgisyaarci o yanlislikla gitmeyelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oncelikle iyi geceler herkese pc goruntu vermiyordu sorun ekran kartinda dedi bilgisayarci yeni kart taktim gene goruntu gelmiyor ne yapmam lazim?
Ramler iki tane ise birisni cikar dene daha sonra olmazsa bios pilini cikar ramlaeri cikar 3 4 dkakika bekle sonra herseyi tak dene

Ramler iki tane ise birisni cikar dene daha sonra olmazsa bios pilini cikar ramlaeri cikar 3 4 dkakika bekle sonra herseyi tak dene
Aga o kadar yapma imkanim yok artik ya pc deki kapatma tusuda bozuldu heralde acma calisiyor ama kapatma calismiyor powerdaki guc tusundan kapatip duruyorum bozulcak artik ya

3 tane ram

Dostum dedigimi yaparsan olur diye dediklerimi yaparsan olur diye dusunuyoum

Anakart veya power arizali olma ihtimali ?

RAM'leri çıkarıp sarı kısımlarını silgi ile silin.

Biraz saçma gelebilir ancak işinize belki yarayabilir.
Olmuyor gene

Anakart veya power arizali olma ihtimali ?
Bilmiyorum reis kasayi komple goturdum bilgisayarciya ekran karti arizali dedi ustune bide servise gonderdim 1.5k istiyorlar çipi bozukmuş, kesin olarak da duzelir garantisi vermiyorlar dedi yeni kart aldim taktim gene yok goruntu. Neye gore kart bozuk dediler bilmiyorum belkide bozuk degildi

Ekran karti neyki 1500 tl lik cip fiyat vermisler

Hocam anakart demis olmasinlar bak

Ekran karti neyki 1500 TL lik cip fiyat vermisler

Rx570 1.5k tamir istedi çip için hocam ekran karti eminim anakart degil

Ekran karti neyki 1500 TL lik cip fiyat vermisler

Hocam power arizali olma ihtimali nedir garip bi ses var yuksek hizla calisiyormus gibi psu zaten acilirken tuşdan aciyor kapatirken kapatmamaya basladi tusdan mecbur fiş cekiyorum işlemcinin yanindaki power guc kablosu sanirim 12v vermesi gerekiyormuş ölçsemmi bi

Hocam power arizali olma ihtimali nedir garip bi ses var yuksek hizla calisiyormus gibi psu zaten acilirken tuşdan aciyor kapatirken kapatmamaya basladi tusdan mecbur fiş cekiyorum işlemcinin yanindaki power guc kablosu sanirim 12v vermesi gerekiyormuş ölçsemmi bi
O ekran kartı zaten 1000 tl seni kaziklamaya çalışıyorlar baska ufak bir sorunu var belli ki seni tokatliyacakar

Hocam kasanin distan resmini atarmiisn ornek atim sana yan acidan icindeki hersey gozukcek sekilde resim atarmisin bana bi

O ekran kartı zaten 1000 TL seni kaziklamaya çalışıyorlar baska ufak bir sorunu var belli ki seni tokatliyacakar
Kesinlikle hocam

O ekran kartı zaten 1000 TL seni kaziklamaya çalışıyorlar baska ufak bir sorunu var belli ki seni tokatliyacakar
Reis yeni kart aldim zaten de gene duzelmedi sorun psu yada anakartta ariza olanibilirmi apuda calismiyor yarin tekrar bi bilgisayarciya goturucem

Hocam kasanin distan resmini atarmiisn ornek atim sana yan acidan icindeki hersey gozukcek sekilde resim atarmisin bana bi

Kesinlikle hocam
IMG20230302013014.jpg

Ekler

• IMG20230302013004.jpg
    IMG20230302013004.jpg
    2 MB · Hit: 27
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,505