Çözüldü✓ Ekran kartı güç kablosunun 3 lü pinden kopan kablolar

Reaksiyon skoru
28
Arkadaşlar selamlar,
1 hafta önce Asus Tuf Gaming Rtx 5060ti 16 gb model ekran kartını satın aldım lakin bir sıkıntı yaşıyorum ekran kartı 12 pinlik bir girişe sahip benim Psu dan gelen kablolarımda 3 lü pin kablosunun 1 kısmı koptu görselini paylaşıyorum
Bir dönüştürücü ile de kullanmak istemiyorum açıkçası bu kabloyu tekrar bağlayabilme şansım olur mu acaba?

Ekler

• IMG_9517.webp
    IMG_9517.webp
    167.2 KB · Hit: 48
Arkadaşlar selamlar,
1 hafta önce Asus Tuf Gaming Rtx 5060ti 16 gb model ekran kartını satın aldım lakin bir sıkıntı yaşıyorum ekran kartı 12 pinlik bir girişe sahip benim Psu dan gelen kablolarımda 3 lü pin kablosunun 1 kısmı koptu görselini paylaşıyorum
Bir dönüştürücü ile de kullanmak istemiyorum açıkçası bu kabloyu tekrar bağlayabilme şansım olur mu acaba?
Komple kopmuş. Lehim, muhtemelen ek yapmanız gerekli oraya.

@yusuf7878 @Nxara peki ya elimde Hadron marka bir dönüştürücü var bu şekilde birini böyle bağlasam diğerini psu daki sağlam kabloyla bağlasam bir sorun yaşar mıyım?

Ekler

• IMG_9537.webp
    IMG_9537.webp
    916 KB · Hit: 22
@yusuf7878 @Nxara peki ya elimde Hadron marka bir dönüştürücü var bu şekilde birini böyle bağlasam diğerini psu daki sağlam kabloyla bağlasam bir sorun yaşar mıyım?
Sorun yaşarmışım bir video izledim dönüştürücü kablonun içerisinde metal varmış mıknatısla test ettim bakır değil metal ya da demir var içerisinde

Forumu ileride görecek bir arkadaş olur belki diye yazıyorum yakın bir arkadaşımın tanıdığı olak bilgisayar tamircisi olan ustaya gittim usta pindeki kabloyu söktü diğer kabloyu lehimleyerek bağladı bantladı plastik kelepçe taktı elinden geldiğince sağlam hale getirmeye çalıştı 200 Tl ye orjinal gibi olmaz ama seni idare eder dedi 8+8 ekran kartı güç kablolarını ekran kartı kutusunun içinden çıkan 12 pinlik Nvidia dönüştürücü aparatına bağladım şu an için bir problem göstermiyor ısı değerleri normal gibi Chatgpt kısa vakitte problem olmayacağını ama uzun vaadede bana sıkıncı çıkarabilceği hakkında konuştu kablolardan bir tanesi lehimli ve aparatla kullanılıyor olmasından kaynaklı bana yeni Psu almam konusunda tavsiyede bulunuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,357
Üyeler
184,619
Son üye
Clash Royale Devi
Geri