Nitro modeli alabilirsin fiyatlar yakınBen ekran kartı alicam 7800xt ama hangi model daha iyi karar veremedim
Bunlar arasındayım bana nitroyu almamı önerdiler ama diğerleri arası daki fark nedir en bastakini onerdiler hangisi iyidir onu merak ediyorum yardim eder misiniz bilgim yok
Peki hocam bide şu varNitro+ amd gpu larda alabileceğin en iyi kartlardan biri
Nitro daha mı iyiNitro modeli alabilirsin fiyatlar yakın
Nitro model en kaslısıdır gigabyte gaming oc ile falan kıyas kabul etmez.Peki hocam bide şu var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nitro daha mı iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de buna bi güç kaynağı lazim da kafayla bir mı almak mantikli ayrımı bi öneriniz var mi
Anladim teşekkürlerNitro model en kaslısıdır gigabyte gaming oc ile falan kıyas kabul etmez.
Kasa içindeki kaliteli ise kara+psu bir birlikte alınabilir ama ayrı ayrı almakta fayda var 750w ve üzeri bir psu işe görür.
Biri digital diğeri düz aradaki fiyat farkı göz önünde bulundurularak bir karar verilebilir.![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Black ARGB
Özel tasarlanmış bakır ısı boruları sayesinde işlemcinizden gelen sıcaklığı anında emer ve geniş yüzeyli kanatçıklara aktararak hızlı bir şekilde dağıtır.www.gaming.gen.tr
Yoksa bunu mu alim
ikiside iş görür dimi yani arada 500 fark varBiri digital diğeri düz aradaki fiyat farkı göz önünde bulundurularak bir karar verilebilir.
Biri digital diğeri düz aradaki fiyat farkı göz önünde bulundurularak bir karar verilebilir.
pulse ve nitro+ arasındaki fark çok az nitro+ ı tercih edinBen ekran kartı alicam 7800xt ama hangi model daha iyi karar veremedim
Bunlar arasındayım bana nitroyu almamı önerdiler ama diğerleri arası daki fark nedir en bastakini onerdiler hangisi iyidir onu merak ediyorum yardim eder misiniz bilgim yok