- Konu Sahibi Konu Sahibi
7500f düşünüyorum işlemciyeİşlemci ve monitörünüz nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
monütöre karar vermedim daha belki ertelerim belki alırım bilmiyorum7500f düşünüyorum işlemciye
7500f düşünüyorum işlemciyeİşlemci ve monitörünüz nedir?
monütöre karar vermedim daha belki ertelerim belki alırım bilmiyorum7500f düşünüyorum işlemciye
knk sapphire nitro+ besttir herzamanBen ekran kartı alicam 7800xt ama hangi model daha iyi karar veremedim
Bunlar arasındayım bana nitroyu almamı önerdiler ama diğerleri arası daki fark nedir en bastakini onerdiler hangisi iyidir onu merak ediyorum yardim eder misiniz bilgim yok
Ekran kartında takıntız yoksa 2.el alın.7800xtler 2.elde en son 16k idi.7500f düşünüyorum işlemciye
monütöre karar vermedim daha belki ertelerim belki alırım bilmiyorum
Nitroyu al geç pulse modelini kullanıyorum max 65-66 derece oluyorBen ekran kartı alicam 7800xt ama hangi model daha iyi karar veremedim
Bunlar arasındayım bana nitroyu almamı önerdiler ama diğerleri arası daki fark nedir en bastakini onerdiler hangisi iyidir onu merak ediyorum yardim eder misiniz bilgim yok
Güç kaynağı kötü değil alınabilir alternatif olarak NZXT C750 yarı modüler Bronze 2700 tl tercih edilebilir soğutucu olarak 500 farkı ödemeyecek durumdaysanız digital olmayan modele göz atabilirsiniz soğutma performanslı eşittir.ikiside iş görür dimi yani arada 500 fark var
buda güç kaynağı diye düşünüyorum olur dimi