verirken çalıştığına dair bir belge sunman lazım fotoğraf video veya alıcıyla yaptığın bir yazışma olabilirbirine ekran kartı verdim fakat bozmuş avukatı yazdı yaptığınız yasal değil 14 gün içinde her malın iade hakkı var diye iade almazsanız dava edicez falan filan diyor ne yapacağım
ilk başka kart vermiştim onun belgelerini ilanda koymuştum bu bozuk dedi verdi karta ne yapmışsa fpsleri düşmüş başka kart verdim onuda bozmuş ama onu verirken direkt buluştuk elimde bişi yokverirken çalıştığına dair bir belge sunman lazım fotoğraf video veya alıcıyla yaptığın bir yazışma olabilir
verirken çalıştığına dair bir belge sunman lazım fotoğraf video veya alıcıyla yaptığın bir yazışma olabilir
kartı 2. kere yeniden verdiğine dair bi yazışma varsa alıcının kasıtlı olarak bozduğu ortaya çıkarilk başka kart vermiştim onun belgelerini ilanda koymuştum bu bozuk dedi verdi karta ne yapmışsa fpsleri düşmüş başka kart verdim onuda bozmuş ama onu verirken direkt buluştuk elimde bişi yok
ilk başka kart vermiştim onun belgelerini ilanda koymuştum bu bozuk dedi verdi karta ne yapmışsa fpsleri düşmüş başka kart verdim onuda bozmuş ama onu verirken direkt buluştuk elimde bişi yok
İnternetten ikinci el eşya alanlar dikkat!
İnternet ortamında satılan ikinci el ürünlerde garanti olmaması gibi beklentinizi karşılamaması durumunda iade imkanı da olmuyor.www.hurriyet.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
ikinci el ürün cayma hakkı
ikinci el ürün cayma hakkı * ikinci el ürünlerin satıldığı site üzerinden, kullanmış olduğum (hiçbir ayıbı olmayan) yelek ve jean pantolonu bin lira karşılığında anlaştık. alıcıya bedenlerinin olup olmayacağını sordum olacağını beyan etti. bende ürünleri pazarlarken iade edebileceğini söyledim...www.hukuki.net
kartı 2. kere yeniden verdiğine dair bi yazışma varsa alıcının kasıtlı olarak bozduğu ortaya çıkar
Avukatı mı aradı sende inandın avukatı olduğuna seni yemliyorlar yemebirine ekran kartı verdim fakat bozmuş avukatı yazdı yaptığınız yasal değil 14 gün içinde her malın iade hakkı var diye iade almazsanız dava edicez falan filan diyor ne yapacağım