Ekran kartı indirimi yok mu 😢

Valla gözümü karartıp 50 ye 5070 ti alacaktım, sonradan durdurdum kendimi.Beklicem artık, baktım olmuyor giderim dubaiye gezer tozar 40 a kartı alır dönerim hem ülke gezerim hem aynı para masraf etmiş olurum napim
Sabah vardı hepsiburada da.

5070 ti beyaz ekran kartı arıyorum ya, kasayı dizdim.İşlemci ile kullanıyorum şu an. Komple kasa beyaz olunca tabii mecbur
PNY'nin 5070Ti'ı 40k idi dün sabah ondan daha ucuzunu da görmedim.

hocam bi ümitle baktım ama onda da var. hatta birisi hb da yorumda paylaşmış. ekranda gereksiz renklerde piksel yırtılması yapıyo boydan boya. bende çok isterim 5070 parasına 5070ti hatta 5080 performansı alayım ama olmuyo nvidia ya muhtaç kaldık
100 yorumun 2 tanesi kötü diye bir şeyden vazgeçilmez adama gelen bozuk olmuştur , 3-5 ay önce nvidia kartlarla oyun oynanmıyordu ama hala satılıyor deli gibi 9070xt şu an en çok satılan kart globalde de ve Türkiye'de illa ki sorun postu veya yorumu olacak.

Senin ilacın beyaz coloeful 5070ti.
Eylül'de gaming gecesinden 39'a almıştım.
2 ayda bir falan geliyor genelde.
Yine gelebilir bu aralar.
Benden önce de temmuzda gelmişti en son.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet onu gördüm bende 40k idi, iş o ki beyaz kartlar bi indirime girse...
.

100 yorumun 2 tanesi kötü diye bir şeyden vazgeçilmez adama gelen bozuk olmuştur , 3-5 ay önce nvidia kartlarla oyun oynanmıyordu ama hala satılıyor deli gibi 9070xt şu an en çok satılan kart globalde de ve Türkiye'de illa ki sorun postu veya yorumu olacak.
tercih meselesi amd yi çok severim en son kullandığım nvidia kartta gtx 1650süper fanboy değilim yani. hep amd den devam ettim 5000 6000 ve şuan 7700xt kullanıyorum. başta 9070xt istiyodum ama yoruldum hocam nvidia başta evet batırdı ama toparlamayı biliyo en azından. ben dünya bi para bayılıp sorun yaşamak uğraşmak istemiyorum. bütçem 5070tia yetse onu isterdim ama 5070 de kötü değil. 2k da işimi görür. 5070ti lar tükenti sanırım indirim hiç yok 5070 de var tek tük de olsa. amazon hesabımı açarsa alacam inşallah dünden beri alamıyorum

tercih meselesi amd yi çok severim en son kullandığım nvidia kartta gtx 1650süper fanboy değilim yani. hep amd den devam ettim 5000 6000 ve şuan 7700xt kullanıyorum. başta 9070xt istiyodum ama yoruldum hocam nvidia başta evet batırdı ama toparlamayı biliyo en azından. ben dünya bi para bayılıp sorun yaşamak uğraşmak istemiyorum. bütçem 5070tia yetse onu isterdim ama 5070 de kötü değil. 2k da işimi görür. 5070ti lar tükenti sanırım indirim hiç yok 5070 de var tek tük de olsa. amazon hesabımı açarsa alacam inşallah dünden beri alamıyorum
Bende hayatımda ilk defa kasa topladım.Normalde hep laptopla idare ediyordum.İçimde hep ukte kalmııştır artık yapayım dedim.7800x3d ile beraber beyaz bir sistem dizdim...Tabii ekran kartı henüz bulamadım.Olan kartlarda fahiş fiyat gibi geliyor ve almak istemiyorum bir türlü

Buradaki moderatör arkadaşların canı sıkılıyor galiba, uyarı atacak adam arıyorlar. Atın kardeşim, ' aw ' ye uyarı atın, kraldan fazla kralcılar!
Uygunsuz dil ve küfürlü paylaşımmış, biz kendi oto sansürümüzü koyuyoruz ama sizin zeka seviyeniz belli ki bu konularda bi' tık aşağıda, sağlık olsun uzun bi' süre yine yorum ya da başlıklarda yardımda bulunmayacağım. Çünkü siz insanları buna mecbur bırakıyosunuz, sorsak ortalama yaşınız da 20-25 aralığındadır. Ha bu şikayet üzerineyse, o şikayeti yapana ayrıca bi' (Aw) :kekw:

Son düzenleme:
Bende hayatımda ilk defa kasa topladım.Normalde hep laptopla idare ediyordum.İçimde hep ukte kalmııştır artık yapayım dedim.7800x3d ile beraber beyaz bir sistem dizdim...Tabii ekran kartı henüz bulamadım.Olan kartlarda fahiş fiyat gibi geliyor ve almak istemiyorum bir türlü
bütçen ne kadar hocam önerelim şuan aldık aldık sonra daha başını alırız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,409
Üyeler
184,448
Son üye
erencan60
Geri