Ekran Kartı Kutu Üzerindeki Yazı

Requielme

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
311
Arkadaşlar daha önceden gamegarajdan hazır sistem almıştım.Ekran kartını satmaya karar verdim.Fakat aklıma bir şey takıldı kutunun üzerinde beyaz etiketle üretim yazıyor.Kart açılmış demonte şekilde gelmişti.Acaba kart daha önceden miningte kullanılmış olabilir mi

Ekler

• C31CFD36-7AE3-43A7-9058-96499724C071.jpeg
    C31CFD36-7AE3-43A7-9058-96499724C071.jpeg
    1.7 MB · Hit: 74
Test edip gönderiyorlar kartı.

Arkadaşlar daha önceden gamegarajdan hazır sistem almıştım.Ekran kartını satmaya karar verdim.Fakat aklıma bir şey takıldı kutunun üzerinde beyaz etiketle üretim yazıyor.Kart açılmış demonte şekilde gelmişti.Acaba kart daha önceden miningte kullanılmış olabilir mi
Mining de kullanıldığını sanmam, muhtemelen hazır sistemlerde gönderilen kartlara envanterlerinde karışıklık olmaması için böyle bir etiket atıyor olabilirler, sıkıntı olmaz, sök etiketi sat.

Montajını yaptıkları çalışma bölümüne "Üretim" deniliyor. Bilgisayarınızın montajının yapıldığı bölüme gideceğini belirtmek için yazılmıştır büyük ihtimal.

Montajını yaptıkları çalışma bölümüne "Üretim" deniliyor. Bilgisayarınızın montajının yapıldığı bölüme gideceğini belirtmek için yazılmıştır büyük ihtimal.
anladım kardeşim teşekkür ederim.

Sanmam milyonlarca kişi alışveriş yapıyor furmarka falan sokup gönderiyorlardır test etmek için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,163
Üyeler
174,830
Son üye
sersebil
Geri