Hepsi gayet kaliteli bileşenleri kullanıyor ve soğutması yeterliSapphire rx580 nitro+
Sapphire rx580 nitro+ special edition
Asus rog strix rx580 oc
Bu 3 karttan hangisi daha iyi
Special modeli aldım ama aklım hala asus rog strix ekran kartında 3 fanlı olduğu için daha iyi soğutması olabilir diye düşündümHepsi gayet kaliteli bileşenleri kullanıyor ve soğutması yeterli
Hangisini indirimde bulursanız onu alın
Bencede Asus un fiyatları genel olarak gereksiz pahalıRog strix daha iyidir ama fiyatı gereksiz fazla bence. En alınabilir olan Sapphire Nitro+. Special edition olana tasarım için bence para vermek saçma. Aralarında çok da bir performans farkı olmayacaktır. En uygunu tercih edebilirsiniz.
Hocam içiniz rahat olsun gayet güzel bir seçim yapmışsınız en fazla birkaç derece fark ederSpecial modeli aldım ama aklım hala asus rog strix ekran kartında 3 fanlı olduğu için daha iyi soğutması olabilir diye düşündüm
Asus tuf serisi ucuz ama fazla ısınıyor, strix iyi soğutuyor ama gereksiz pahalı. Bir dual serisi kalıyor o da fiyat performans olarak kötü sayılmaz tercih edilebilir bir seri. (BENCE)Bencede Asus un fiyatları genel olarak gereksiz pahalı
Yinede asus almam.Asus tuf serisi ucuz ama fazla ısınıyor, strix iyi soğutuyor ama gereksiz pahalı. Bir dual serisi kalıyor o da fiyat performans olarak kötü sayılmaz tercih edilebilir bir seri. (BENCE)
Dostum 580 alma tdp değeri yüksek bir kart 1650 süper almalısın benceSapphire rx580 nitro+
Sapphire rx580 nitro+ special edition
Asus rog strix rx580 oc
Bu 3 karttan hangisi daha iyi