ekran kartı montajı yapımı

brwscter2

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
299
kasamı 1 haftadır kullanıyorum ve sadece anakarta baglı ekran kartı kasaya da vidalamam lazım mı

kasamı 1 haftadır kullanıyorum ve sadece anakarta baglı ekran kartı kasaya da vidalamam lazım mı
ekran kartının sol tarafında vidalama yerleri var. ekran kartından çıkan vidalarla vidalaman gerekiyor yoksa sokete zarar verir uzun vadede

ekran kartının sol tarafında vidalama yerleri var. ekran kartından çıkan vidalarla vidalaman gerekiyor yoksa sokete zarar verir uzun vadede
hocam itopyadan aldım anakartın içinden çıktı sadece birsürü ama nasıl yapacagımı bilmiyorum suanlık kalsa sorun olur mu 1 hafta gibi bir süre

hocam itopyadan aldım anakartın içinden çıktı sadece birsürü ama nasıl yapacagımı bilmiyorum suanlık kalsa sorun olur mu 1 hafta gibi bir süre
Pek bir sıkıntı olmaz. ama internetten öğrenip yapmak faydalı olur. zaten zor bir şey değil 2 vida sıkılacak

hocam gordum ama kırmaktan korkuyorum biraz sabah araştırıp yapacagım inşalllah
korkma laaa zaten takmışsın takarken korkmuyon vidayı sıkarken mi korkuon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende her elektronik cihazdan böyle korksaydım keşke. çoğu zaman yapim derken bozmuşumdur :D ama tecrübe kazanıyosun.

korkma laaa zaten takmışsın takarken korkmuyon vidayı sıkarken mi korkuon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende her elektronik cihazdan böyle korksaydım keşke. çoğu zaman yapim derken bozmuşumdur :D ama tecrübe kazanıyosun.
hocam sagolun valla dogrusunuz :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,109
Üyeler
189,556
Son üye
venuxvivaldi
Geri