Ekran kartı öneri

Ulothrix

80+
Reaksiyon skoru
6
Xfx markasının Rx5700XT ekran kartını önerir misiniz? sıcaklığı fazla mı.f/p mı?

XFX markası benim kullandigim bir marka gayet iyi ve ısı değerleri gayet normal

bir videoda izlemiştim sanki biraz ses çıkartıyor istiyorsan Gigabyte RX 5700 XT

XFX markası popüler bi marka soğutma bloğuda iyi gönül rahatlıgıyla alabilirsin.

XFX markası popüler bi marka soğutma bloğuda iyi gönül rahatlıgıyla alabilirsin.
XFX RX 5700 XT nin oyunlarda 85 dereceyi gördüğü söyleniyor ki bu oldukça yüksek bir değer. Ben olsam tercih etmezdim.

Sapphire marka öneririm her acıdan ıyı bı kart uretıcısı ve 2. el olarak satmak ıstersen ileride kartı XFX gore daha cabuk satılır XFX ıyı bır marka dıye duydum ama ülkemızde malesef çok tutmayan bı marka

sorun olmayacaktır xfx kaliteli bir marka ama bazı kartlarında 80 derece üstünü görebilirsiniz

Amd sürücülerini pek beğenmem, o bütçede RTX 2060 bakabilirsin. İlla alacaksan Sapphire bakabilirsn.

Rx580 oc(over clock) 8gb kesinlikle öneririm 1200tl civarı fiyatı var normalde 8gb ekran kartı 2500TL den aşağı bulamazsın :)

Kesinlikle sapphire rx5700xt nitro+ öneririm kendimde kullanıyorum diğerlerine göre daha soğuk bi kart

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,976
Üyeler
197,591
Son üye
burakzdmr
Geri