Ekran kartı önerisi AMD-NVİDİA

oyun konusunda fsr ile dlss eşit amd de mfg yok ama afmf var açıkçası RT performansı olarak 5070 Tİ daha iyi ama aralarında uçuk bir fark yok ucuz olanı al veya taksit imkanı olanı al.
Rtx 5070 ti satın aldım knk fena rahatladım üzerimden yük gitti seviyorum nvidiayı

Rtx 5070 ti satın aldım knk fena rahatladım üzerimden yük gitti seviyorum nvidiayı
iyi yaptın hayırlı olsun bakalım ben nedense pek sevemiyorum kendilerini.

Saf kas olaraktamı güçlü knk 5070ti gta6 çıktığında kafam rahat olsun diyom uzun zaman kullanıcam almışken güçlü alayım dedim sence
Saf güç eşit denebilir ama rt dlls falan açınca fark atar.

AMD al geç üzmez ne satarken ne kullanırken.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia daki teknolojileri kullanırım dersen Nvidia da tercih edebilirsin.

Saf güç eşit denebilir ama rt dlls falan açınca fark atar.
tam da dexter izliyordum XD dlss ile fsr 4 eşit fark yaratacağı tek yer RT oda uçuk bir fark değil zaten.

tam da dexter izliyordum XD dlss ile fsr 4 eşit fark yaratacağı tek yer RT oda uçuk bir fark değil zaten.
Hocam yeni çıkacak gta 6 örnek mfg vs açınca asıl fark ortaya çıkar yani birazda bütçe meselesi

Hocam yeni çıkacak gta 6 örnek mfg vs açınca asıl fark ortaya çıkar yani birazda bütçe meselesi
mfg kullanacağın kartların çoğu ile mfg açmadan +60 fps alabileceğini düşünüyorum gta6 da 5060 Tİ ile belki alamazsın fakat 5070 - 5070 Tİ ve sonrası ile mfg kullanmadan sadece dlss4 ile kolayca oynayabilirsin.

mfg kullanacağın kartların çoğu ile mfg açmadan +60 fps alabileceğini düşünüyorum gta6 da 5060 Tİ ile belki alamazsın fakat 5070 - 5070 Tİ ve sonrası ile mfg kullanmadan sadece dlss4 ile kolayca oynayabilirsin.
valla knkler aldım ekran kartını kafam rahatladı resmen çok düşündüm ne alsam diye diye patlayacaktım yav resmen

Orasıda doğru. Ama 100 fps altı 2k oynamak istemeyen fps istyenlerlerde çıkar gelecek vaat ediyor desekte olur

Geri