Fedaizm
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
Evet sen henüz sorun yaşamadığına göre kart kesinlikle sorunsuzdur, sorun yaşamayacağının garantisi bile yok ve biraz bakarsan sorun yaşayan birsürü kullanıcı görürsün AMD yıllardır aynı AMD…9060 xt 16 gb kullandım fps ve hikayeli oyunlarda gayet soğuk ve stabil çalıştı ? driver problemi yada çökme ile karşılaşmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7000 serisini kullanmadım ben direk güncel 9060 xt 16 gb kullandım ve sorun yoktu ?
geçmişte yaşadığın durumu bende yaşadım amd de rx 570 kullandım nefret ettim fakat son seriye adım attım 9060 xt 16 gb performansı beni tatmin etti nvidia fan boy değilim elime ne denk gelirse kullanıyorum. Bende çok kullandım kart amd ye tövbeliydim rx570 den sonra nvidia kullandım geçen intel denedim mesela 5060 8 gb bildiğin gibi yetersiz bana göre o kartı kesinlikle ben almam dostum şimdi ekran kartı alsa sonrasında yine upgrade yapabilir diğer parçalaraben hayatımda senden fazla kart kullanmışımdır. Hava attıgımdan degıl deneyımledıgımden dıyorum, al satçıydım. AMD kartlar kadar bios, yazılım, kullanımı sorunlu, nerde kimin elinde patlayacağı belli olmayuan, alıcılara gidip bozulan, kaç defa iade gelen onlarca kartım oldu. 1 tane benim elimde patlayan oldu. Sen şimdi dicen yeni seri kullandın mı? 6600xt de kullandım ondaa da sorun yaşadım. Ne zaman nvidiaa sattım 1 kez iade gelmedi. Ne zaman nvidia aldım 80 derecede olsa kart iliklerine kadar kendini kullandırıp sorun yaşatmıyordu. Zaaten yukaarda dedim aamd den benim dilim çok yandı diye, sende nvidia kullanıyorsun. O zaman nvidia fan boysun. Buna da parantez açtım ekstra 5060 7500f li bilgsayar daha betada olan oyunda 2k da 200 fps alıyor diye 16 gb kart taksan 300 fps mi alacak? her şey kart değil bu adamın işlemcisi belli zaten, 5600 e 4060 üstü ne alırsan darboğaz yapack belki, bunuda belirttim ama yazdıklarımı okumadığın belli. 5060 sınırda, sen gidiyosun 9060xt 5060 ti öneriyosun, bunlarla darboğaz yapmayacak mı? Bunuda hesaba kattın mı? Bu paraları buna verecegıne 10k ya anakart ıslemcı 10 a da ram çaksa arkadaş kendi elinde kalan parçaları satıpta 4-5 e b 2060 falan çekse daha çok fps alırda dıdının dıdısına girmeye gerek yok
2K DA BUGUN DENEDIM DAHA GİDER 50 KİLOMETRE YOL GİDERİM ŞİMDİ ADAMI UYANDIRIRIM TEST YAPAR ATARIM KAFAMI DUVARLARA VURACAM ŞİMDİ 2 KART DENEYİP FORUMDAKİ HERKESİN DEDİĞİNİ ANLATMYIN PAPAĞAN GİBİ
şaka gibisiniz ya valla ne alaka eski nesillerde sorun var diye yeni nesildemi sorunlu çevremde bir çok kişi yeni nesil kullanıyor sorun yaşayana ben rastlamadım kendim de deneyimleme fırsatı buldum paylaştım ? o zaman sorunluysa hiç önermeyelim almasın kimseEvet sen henüz sorun yaşamadığına göre kart kesinlikle sorunsuzdur, sorun yaşamayacağının garantisi bile yok ve biraz bakarsan sorun yaşayan birsürü kullanıcı görürsün AMD yıllardır aynı AMD…
Ben de intel kullanıyorum henüz bir sorun çıkarmadı tüm konulara gidip intel alın diyim o zaman (!)
ram 2k dan 10k ya çıkmış. Ben 5060 ı 18.800 e aldım, yine aynı para, ekran kartını salla, anakart, işlemci, psu, ssd, kasa, soğutma zibilyon tane parça var. Bu parçalardan her birine 2k koyması mı ekran kartının 1-2 zam yemesi mi?geçmişte yaşadığın durumu bende yaşadım amd de rx 570 kullandım nefret ettim fakat son seriye adım attım 9060 xt 16 gb performansı beni tatmin etti nvidia fan boy değilim elime ne denk gelirse kullanıyorum. Bende çok kullandım kart amd ye tövbeliydim rx570 den sonra nvidia kullandım geçen intel denedim mesela 5060 8 gb bildiğin gibi yetersiz bana göre o kartı kesinlikle ben almam dostum şimdi ekran kartı alsa sonrasında yine upgrade yapabilir diğer parçalara
8 gb vramli alması saçma kardeşim ben onu diyorum ramler fena zam yedi bunu mezardakiler bile duydu(!) nvidia istiyorsa arkadaş 5060 8 gb alacağına ileriye dönük 5060 ti 16 gb alsın daha mantıklı meselaram 2k dan 10k ya çıkmış. Ben 5060 ı 18.800 e aldım, yine aynı para, ekran kartını salla, anakart, işlemci, psu, ssd, kasa, soğutma zibilyon tane parça var. Bu parçalardan her birine 2k koyması mı ekran kartının 1-2 zam yemesi mi?
2 tane sorun attım sana di mi, dicen bunlar enayi. Enayi değil abi adam binlerce para verip alıyor bir de osuyla busuyla mı uğraşcak awşuan nvidia kullanıyorum kelepire denk getirdim diye amd denk getirsem onuda kullancam
hocam bence bu kadar marka haterlığına gerek yok sizin kadar çok kart deneyimleme şansım olmadı fakat daha geçenlerde amd hakkında açılan konuda onlarca mesaj gördüm yıllarca kullanıpta sorun yaşamayan ki onlardan biride benim . yani nerdeyse aynı güçte iki karttan sırf nvidia olsun diye 6-7bin lira fazla vermek bence tamamen saçmalık. biraz araştırırsanız zaten amd kadar sık olmasada Nvidia kullanıcılarının da şikayetleri oluyor forumlarda vs. öyle bi anlatıyorsunuzki sanki amd sürekli sorun çıkartan nvidia ise tamamen sorunsuzmuş gibiEvet sen henüz sorun yaşamadığına göre kart kesinlikle sorunsuzdur, sorun yaşamayacağının garantisi bile yok ve biraz bakarsan sorun yaşayan birsürü kullanıcı görürsün AMD yıllardır aynı AMD…
Ben de intel kullanıyorum henüz bir sorun çıkarmadı tüm konulara gidip intel alın diyim o zaman (!)
4080 5080 3080 ti dan sonra amd gelmez gibi sanaşuan nvidia kullanıyorum kelepire denk getirdim diye amd denk getirsem onuda kullancam
8 gb vramli alması saçma kardeşim ben onu diyorum ramler fena zam yedi bunu mezardakiler bile duydu(!) nvidia istiyorsa arkadaş 5060 8 gb alacağına ileriye dönük 5060 ti 16 gb alsın daha mantıklı mesela
9060 xt 16 gb 18 k mesela 5060ti 16 gb 24.5k nvidia kullanacaksa kişi bence 2. el garantili 5060ti 16 gb bakabilir yada 0 da alabilir amd istemiyorsa teknolojisi tasarıma vs hoşuna gitmiyorsaram 2k dan 10k ya çıkmış. Ben 5060 ı 18.800 e aldım, yine aynı para, ekran kartını salla, anakart, işlemci, psu, ssd, kasa, soğutma zibilyon tane parça var. Bu parçalardan her birine 2k koyması mı ekran kartının 1-2 zam yemesi mi?
5060ti 16gb pahalı işte aga bütçe o kadar çıkmıyorşuan nvidia kullanıyorum kelepire denk getirdim diye amd denk getirsem onuda kullancam
8 gb vramli alması saçma kardeşim ben onu diyorum ramler fena zam yedi bunu mezardakiler bile duydu(!) nvidia istiyorsa arkadaş 5060 8 gb alacağına ileriye dönük 5060 ti 16 gb alsın daha mantıklı mesela
İlk defa duyduğum bir argüman değil bu “yeni seride düzeldi” olayı. Önce 5000 serisi için 500 serisi gibi kötü değil dediler ertesi yıl serinin adı çok sorunlu olarak kaldı. Sonra 6000 serisi çıktı bu sefer olmuş sıfır sıkıntı dediler herkes aynı böyle önerdi şuan sorsak “sorunlu” deniyor. Eminim bundan birkaç sene sonra da birsürü kronik sorunu ve yazılımsal sıkıntıları olan 9000 seriler konuşulur 10000 serisinde düzeldi denir. Ha bakarız 3 yıldır hala sorun yaşayan yok o zaman inanırız öyle bir şey olana kadar AMD ye bakış açım net.geçmişte yaşadığın durumu bende yaşadım amd de rx 570 kullandım nefret ettim fakat son seriye adım attım 9060 xt 16 gb performansı beni tatmin etti nvidia fan boy değilim elime ne denk gelirse kullanıyorum. Bende çok kullandım kart amd ye tövbeliydim rx570 den sonra nvidia kullandım geçen intel denedim mesela 5060 8 gb bildiğin gibi yetersiz bana göre o kartı kesinlikle ben almam dostum şimdi ekran kartı alsa sonrasında yine upgrade yapabilir diğer parçalara
şaka gibisiniz ya valla ne alaka eski nesillerde sorun var diye yeni nesildemi sorunlu çevremde bir çok kişi yeni nesil kullanıyor sorun yaşayana ben rastlamadım kendim de deneyimleme fırsatı buldum paylaştım ? o zaman sorunluysa hiç önermeyelim almasın kimse
merakla 9080 xt yi bekliyorum 32 gb vram deniyor yanlış bilgi değilse fahiş fiyat olmazsa alınır.4080 5080 3080 ti dan sonra amd gelmez gibi sana