Ekran kartı sarkıyor gibi yuvaya zarar verirmi

Reaksiyon skoru
11
resimde tam belli olmayabilir . kendime sıfır ikinci el karışık bi sistem topladım ancak vidalar dahil güzel oturtmama rağmen ekran kartı uç taraflarda çok az da olsa [ağırlıktan olsa gerek] aşağı doğru baskı yapıyor. bir sorun teşkil eder mi? edersede bi çözümü mevcutmu.
WhatsApp Image 2025-10-23 at 23.09.18 (1).webp

hocam slota ve ekran kartı pinlerine zarar verme ihtimali var bence destekleyici alın ve düzeltin

zarar verceğini düşünüyorsan bi tahta parçası falan kes köşeye koy en basit çözüm

resimde tam belli olmayabilir . kendime sıfır ikinci el karışık bi sistem topladım ancak vidalar dahil güzel oturtmama rağmen ekran kartı uç taraflarda çok az da olsa [ağırlıktan olsa gerek] aşağı doğru baskı yapıyor. bir sorun teşkil eder mi? edersede bi çözümü mevcutmu.
Alıntıyı görüntüle
destek aparatları satılıyor 3d yapıp satan fln var 100 TL'ye bulabilirsin al öyle bir şey sorunsuz kullanırsın

Alıntıyı görüntüle
Sarkma durumu slota zarar verebilir. İnternetten bir tutucu alın veya evde ki herhangi bir şeyi desteklemesi için koyabilirsiniz.

Geri