Neler Yeni

Ekran kartı sıcaklığı kaç derece olmalı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Bahadır tosun
Güçlü oyun o da hocam. Optimizasyonları farklı olur oyunların. Bu kadar takılmayın her şeye. Benim ekran kartım da oynadığım 50 oyundan 48'inde 300W'ı geçmiyor. 2 oyunda 355W oluyor. Her oyunun farklı kullanım, işlem gücü var.
Sizin ekran kartınız ne hocam birde aşırı yük altında kaç dereceyi görüyorsunuz max

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Tayfun Balım
Merhabalar, kartınızın sıcaklık değerleri normal. Kartınız güçlü 200 watt ve üzeri güç çekiyor. Endişelenmenizi gerektiren bir durum yok. 70 75 derece kabul edebilir bir sıcaklık değeridir.

Asus dual serisi giriş seviyesi bir model ve pek de kaliteli olduğu söylenemez. Bu sebeple 70 75 derece normaldir.

Özellikle 4070süper serisi ve üstü kartlarda
Üç fanlı kalın soğutma bloğuna sahip kartlarla iki fanlı kartlar arasında ciddi soğutma farkları var.

Elimdeki rog rtx2060 mining çıkması olmasına rağmen 60-65 derece arasında gidip geliyor.

Buz gibi çalışan kart istiyorsanız. Asus rog, msi suprim x, gigabyte aorus master gibi tepe modelleri almanız lazım.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,585
İsim
Yunus Şahin
360 mm 120mm ye göre o kadar fark eder mi? peki?

Eder eder de 120mm genellikle işlemci soğutma için var. Benim dediğim ekran kartı da radyatörlü.

fr_5.jpg

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,585
İsim
Yunus Şahin
Benim de senin gibi sıcaklık fetişim vardı, çok ısınıyor diyordum. Gittim artık sıvı soğutmalı ekran kartı aldım. :D

Top Bottom