Mackenzien
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Arkadaşlar kart tam oturmuyor sanki anakart biraz daha sağda olması lazımmış gibi ben mi yanlış yapıyorum acaba yardımcı olursanız sevinirim
Ekran kartının metal kısmı kasanın soluna tam oturuyor ise oturmuştur zaten. Fotoğraf atarsanız daha iyi yardımcı olabilirizArkadaşlar kart tam oturmuyor sanki anakart biraz daha sağda olması lazımmış gibi ben mi yanlış yapıyorum acaba yardımcı olursanız sevinirim
Ekran kartının metal kısmı kasanın soluna tam oturuyor ise oturmuştur zaten. Fotoğraf atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz
Aynı ekran kartı bende var. Merak etmeyin oturmuş o.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleekran kartının ucunda hafif bir yamukluk var ondan olabilir mi acaba
Tamam taktım şu an kırmızı ışık yanıyor ve görüntü yok jeden olabilirAynı ekran kartı bende var. Merak etmeyin oturmuş o.
Kırmızı ışık yanmaması gerek. Güç bağlantısını doğru yaptınız mı?Tamam taktım şu an kırmızı ışık yanıyor ve görüntü yok jeden olabilir
Modeli ne ?Ekran kartının metal kısmı kasanın soluna tam oturuyor ise oturmuştur zaten. Fotoğraf atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz
Beni niye cevapladınız? XFX RX 5500XT kullanıyor muhtemelen.Modeli ne ?
Bu yüzden seni cevapladimAynı ekran kartı bende var. Merak etmeyin oturmuş o.