Geraltofrivia124
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
Lastik ile denedin mi hocam tornavidanın tam ucuna koyup döndürmeyi ?En son ki hali bu ne yapıcam iki tane elektirikçiye gitim yapamadılar
Onunda denedim ama işe yaramdı ama bir daha deneyebilirimLastik ile denedin mi hocam tornavidanın tam ucuna koyup döndürmeyi ?
Dene bir zararı olmaz denemekten.Onunda denedim ama işe yaramdı ama bir daha deneyebilirim
Benimde başıma anakart vidalarken böyle bir şey gelmiş bende kağıt ve peçeteyle yaptmış olay çok bastırmamak gerekiyorEn son ki hali bu ne yapıcam iki tane elektirikçiye gitim yapamadılar
Ayrica bu da kullandiginiz tornavidanin vida baslarina uygun olmadigi anlamina geliyor.Bu vidalar yalama degil. Vidalara uygun duzgun tornavida ile acilir. Tecrube ile sabit
Ayrica elektrik ide buna uygun tornavida dusuk ihtimal. Yakinizda iyi bir telefon tamircisine goturun.Bu vidalar yalama degil. Vidalara uygun duzgun tornavida ile acilir. Tecrube ile sabit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrica bu da kullandiginiz tornavidanin vida baslarina uygun olmadigi anlamina geliyor.
Hocam kağıt ve peçete deliniyor nasıl yaptınız sizBenimde başıma anakart vidalarken böyle bir şey gelmiş bende kağıt ve peçeteyle yaptmış olay çok bastırmamak gerekiyor
Bu vidalara hangi tornavida olurBu vidalar yalama degil. Vidalara uygun duzgun tornavida ile acilir. Tecrube ile sabit
Ayrica bu da kullandiginiz tornavidanin vida baslarina uygun olmadigi anlamina geliyor.
Ayrica elektrik ide buna uygun tornavida dusuk ihtimal. Yakinizda iyi bir telefon tamircisine goturun.
Döndüre döndüre yalama olmuş normalde böyle degil uçlarBu vidalar yalama degil. Vidalara uygun duzgun tornavida ile acilir. Tecrube ile sabit
Ayrica elektrik ide buna uygun tornavida dusuk ihtimal. Yakinizda iyi bir telefon tamircisine goturun.
Bende delinmedi çünkü benim vida daha büyüktü sizinki küçük olduğu için basınç fazla oluyor ve deliniyorHocam kağıt ve peçete deliniyor nasıl yaptınız siz
tam olarak metrik bisey soyleyemem burdan maalesef.Hocam kağıt ve peçete deliniyor nasıl yaptınız siz
Bu vidalara hangi tornavida olur
Bende delinmedi çünkü benim vida daha büyüktü sizinki küçük olduğu için basınç fazla oluyor ve deliniyor
Matkap olur mutam olarak metrik bisey soyleyemem burdan maalesef.
tornavidayi tutacak disler hala orda. sizin "yalama" dediginiz sey dis agzi olmasi gerekenden uzun tornavida kullanilinca olusan agiz siyirmasi.Döndüre döndüre yalama olmuş normalde böyle degil uçlar
ekstra bisiler denemene gerek yok. vidaya uygun duzgun bir tornavida kullan sadece. neden hala macera ariyorsun.Matkap olur mu