Yardım Ekran kartım çalındı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Driver'larını güncellemeyi denedin mi? Windowsun orjinal değilse yardımcı olamayız.
Şaka bir yana, mining yapıyorsan ekran kartın hay böyle işin diyerek çıkıp gitmiş olabilir.
Bundan dolayı binanın kameralarına bakmanı tavsiye ederim.

Doğuda askerlik yaptım rüyamda beni askerliğe geri götürüyorlardı. Ben askerliğimi yaptım neden götürüyorsunuz diye sorunca bazıları eksik günün var veya askerliğe çok sallamışsın tekrar askerlik yapma cezasına çarptırıldın diyordu 😂 gece 4 te uyandım yaklaşık yarım saat etkisinden çıkamadım. Oğlum diyorum ferdiyle beraber gittik o da salladı benim eksik günüm yok nasıl oluyo da beni alıyorlar falan diye düşündüm 😂 yani demem o ki rüyalar bazen fazla gerçekçi oluyo. Kartın belki hiç yoktu 😅

Binada kamera yokmu veya bina girişini çeken herhangi bir kamera
Post automatically merged:

hırsız girse komple kasayı çalmazmı yada vicdanlı hırsız

Binada kamera yokmu veya bina girişini çeken herhangi bir kamera

hırsız girse komple kasayı çalmazmı yada vicdanlı hırsız
Bunları geçtim eşinde evde eşin hırsızı görürdü eşin bilgisayardan anlıyorsa belki artık bilgisayar ile vakit geçirmeni istemedigi için söktü ekran kartını yada başkasına söktürttü ne biliyim insanın aklına bin türlü şey geliyor çok bulanık bir olay

belki de rüyanda ekran kartın vardı ve aslında yok
Olabilir 🤔

Son düzenleme:
Vicdanlı hırsız kasayı almamış

Şimdi bende eve gidiyorum direkt ekran kartım yerinde mi diye bakacam 🤣

Doğuda askerlik yaptım rüyamda beni askerliğe geri götürüyorlardı. Ben askerliğimi yaptım neden götürüyorsunuz diye sorunca bazıları eksik günün var veya askerliğe çok sallamışsın tekrar askerlik yapma cezasına çarptırıldın diyordu 😂 gece 4 te uyandım yaklaşık yarım saat etkisinden çıkamadım. Oğlum diyorum ferdiyle beraber gittik o da salladı benim eksik günüm yok nasıl oluyo da beni alıyorlar falan diye düşündüm 😂 yani demem o ki rüyalar bazen fazla gerçekçi oluyo. Kartın belki hiç yoktu 😅
ASKERLİK YAPANLAR AYNI RÜYAYI GÖRÜYOR HEP :):D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri