etrafa bakın demekten başka bir şey diyememBeyler sabah eve geldiğimde ekran kartı yoktu birisi çalmış hanıma söyledim kimse girmedi diyor Ekran kartını bulabilir miyim acaba yardımcı olabilirmisiniz
Hsbzhzgzgzshzhzhzhahzhzhzbelki de rüyanda ekran kartın vardı ve aslında yok
Bunları geçtim eşinde evde eşin hırsızı görürdü eşin bilgisayardan anlıyorsa belki artık bilgisayar ile vakit geçirmeni istemedigi için söktü ekran kartını yada başkasına söktürttü ne biliyim insanın aklına bin türlü şey geliyor çok bulanık bir olayBinada kamera yokmu veya bina girişini çeken herhangi bir kamera
Mesaj otomatik birleştirildi:
hırsız girse komple kasayı çalmazmı yada vicdanlı hırsız
Olabilirbelki de rüyanda ekran kartın vardı ve aslında yok
ASKERLİK YAPANLAR AYNI RÜYAYI GÖRÜYOR HEPDoğuda askerlik yaptım rüyamda beni askerliğe geri götürüyorlardı. Ben askerliğimi yaptım neden götürüyorsunuz diye sorunca bazıları eksik günün var veya askerliğe çok sallamışsın tekrar askerlik yapma cezasına çarptırıldın diyordugece 4 te uyandım yaklaşık yarım saat etkisinden çıkamadım. Oğlum diyorum ferdiyle beraber gittik o da salladı benim eksik günüm yok nasıl oluyo da beni alıyorlar falan diye düşündüm
yani demem o ki rüyalar bazen fazla gerçekçi oluyo. Kartın belki hiç yoktu
![]()
Belki eşiniz saklamıstır çok oynuyorsanız dikkat edin hocamBeyler sabah eve geldiğimde ekran kartı yoktu birisi çalmış hanıma söyledim kimse girmedi diyor Ekran kartını bulabilir miyim acaba yardımcı olabilirmisiniz