Weucakafie
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Merhabalar asus dual 6650 xt ekran kartım 78 dereceyi gördü. Önceden böyle değildi. 70-71 derece civarında dolaşıyordu. Kart daha yeni. Hava sıcaklıklarından olmuş olabilir mi?
Hocam yüksek ihtimalle hava çok sıcak olduğundandır 70-71 derece dediğiniz ne zamanMerhabalar asus dual 6650 xt ekran kartım 78 dereceyi gördü. Önceden böyle değildi. 70-71 derece civarında dolaşıyordu. Kart daha yeni. Hava sıcaklıklarından olmuş olabilir mi?
Havalar daha bu kadar sıcak olmadan haziran başlangıcı gibiHocam yüksek ihtimalle hava çok sıcak olduğundandır 70-71 derece dediğiniz ne zaman
Normaldir hocam çok sıcal havalar hayliyle ısınır bu sıcaklıkta 78 çokta sıcak deyil ekran kartını alalı ne kadar olduHavalar daha bu kadar sıcak olmadan haziran başlangıcı gibi
78 bu havada normal, benim 1660 SUPER MSI Gaming X kartım 82 gördü en son kendim MX6 termal macun sürdüm şuan max. 71-72 görüyor (Oda 40 derece rahat var.)Merhabalar asus dual 6650 xt ekran kartım 78 dereceyi gördü. Önceden böyle değildi. 70-71 derece civarında dolaşıyordu. Kart daha yeni. Hava sıcaklıklarından olmuş olabilir mi?
Yok yapmadım. Nasıl yapıcam hocam?Hocam benim rx 6650 max 66 dereceyi görüyor msi afterburner den fan ayarı vs yaptınızmi
İşlemci sıcaklıklarım 60-70 arası geziyor. Kule tipi soğutucu var. Onda bir sıkıntı yok.İşlemci sıcaklığını kontrol et asıl sıcakdan 90 dereceleri görüyoruz bazılarımız.