Neler Yeni

Ekran kartım kendini resetliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Gündoğan
ekran kartı nadiren kendini resetliyor nedenini bilmiyorum format attıktan sonra olmaya başladı veya tesadüfen böyle denk geldi ekran kartım msi suprimx rtx 3070 ekran kartında bir hasar olabilir mi veya driver ile alakalı olabilir mi hata çözülmesse ve ekran kartı kaynaklıysa garantiye göndermeyi düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim

brutal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
berat
Her şey olabilir. MSI Afterburner açıp, kendini reslediği oyunlara girin. Resledikten hemen sonra kaynak kullanım detaylarını ekran görüntüleriyle iletin.

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
EmreE
ekran kartı nadiren kendini resetliyor nedenini bilmiyorum format attıktan sonra olmaya başladı veya tesadüfen böyle denk geldi ekran kartım msi suprimx rtx 3070 ekran kartında bir hasar olabilir mi veya driver ile alakalı olabilir mi hata çözülmesse ve ekran kartı kaynaklıysa garantiye göndermeyi düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim
Yüke girdiğinde falan yapıyosa kartta sorun olabilir ya da psu ucu ucuna yetiyodur falan

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Gündoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sürekli olmuyor sıkıntıda bu aşırı nadiren oluyor boştaykende yapıyor bunu mesela league of legends şampiyon seçim ekranında olmuştu yüke girmesiyle alakası yok gibi geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

650w psu var bu zamana kadar hiç yaşamamıştım ki boştaykende yapıyor ama aşırı nadiren

Top Bottom