Neler Yeni

Ekran kartım yerine farklısını vermek istiyorlar

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
yunus emre
3K daha pahalı DİYOR KÖR MÜSÜN
Asıl sen kafadan kıt mısın. Garamtiden stok kalmadığında neden para alsınlar?

Bak konuyu açanla aynı adam açmış bu konuyu. Bedavadan 4060ti geçtim diyor. Bilip bilmeden konuşmanız ne zaman bitecek.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
Uygunsuz davranış

Bak konuyu açanla aynı adam açmış bu konuyu. Bedavadan 4060ti geçtim diyor. Bilip bilmeden konuşmanız ne zaman bitecek.
Avel herif konu konu gezecek miyim ben adam akıllı konuş üslup bozma bu konu hakkında yazdım diğer konuyu mu arayacağım işim gücüm yokta

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan

Ve Türkiy'de yaşadığını unutuyorsun alt model bile teklif ederler utanmaz bunlar çünkü yokuşa sürerler genelde firmalar bu arkadaşın şansı yaver gitmiş firma konusunda yoksa aylarca thh de sürünürdü

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
kartım bozuluyor garanti hizmeti istiyorum ve üste 3k para veriyorum oda iyiymiş :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

gereksiz bir şey olmuş kart güzelde o paralara yazık geçmiş olsun mu desem hayırlı olsun mu bilemedim neyse güle güle kullan
Haa dostum yanlış anlaşıldım para vermedim 3000 tl kâr ettim anlamında söyledim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
sen yat uyu güzel kardeşim
sizin gibi zombi değilim 7/24 forum da konu okuyacak işimiz gücümüz var

Haa dostum yanlış anlaşıldım para vermedim 3000 tl kâr ettim anlamında söyledim
hah şu ya eyw canımsın kendi egosunu tatmin edecek çocuklar boş muhabbet yapıyor :D aradığım cevap bu ben nerden bileyim senin yeni konu açtığını bedava yükselltim diye :D hayırlı olsun güzel şeyler oluyor arada firmalar konusunda genelde sürünüyor tüketiciler güzel olmuş senin adına sevindim dostum :peepokalp:

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI

hah şu ya eyw canımsın kendi egosunu tatmin edecek çocuklar boş muhabbet yapıyor :D aradığım cevap bu ben nerden bileyim senin yeni konu açtığını bedava yükselltim diye :D hayırlı olsun güzel şeyler oluyor arada firmalar konusunda genelde sürünüyor tüketiciler güzel olmuş senin adına sevindim dostum :peepokalp:
Yok dostum hata benim yanlış bir şekilde yazdım boşu boşuna laf şeyi olmus kusura bakmayın aslında bende mağdur oldum 32 gün kart bekledim 3 hafta mesajlarıma bakmadılar en son avukat sayesinde telefona baktılar ve kart gönderdiler ama beklememe değdi gerçekten iyi kart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
Bari okuduğunu anla😃
yazdığında anlayacak bir şey mi var sazan üslup bozup boş muhabbet yapıyorsun ben münceccim değilim adamın yeni konu açıp ürünün yenisini ücretsiz aldığını. burada bu konuda yazdığını yorumladım 3k daha pahalı dediği için aklıma ekstra ücretle yükselte bilecekleri mesajı geldi ilk sayfalarda okuduğum ona göre 3 k fazla ücret ödetip verdiler diye yorumladım ancak işiniz gücünüz boş yapmak boş işler müdürleri sizi bir bitmediniz :D

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre

bu arada arkadaş söylemese o iki konunun aynı kişiden açıldığını bile bilmiyordum. Sadece arkadaşın yazdığını okudum ve anladım. Ayrıca 3000TL cebinden fazla çıksaydı belirtirdi ayrıca ya muadilini verecekler ya da misli bi kart verecekler. Buradan bi çıkarım yapıp muadil-misli bi kart verdiklerini anlayabilirdin. Aynen 7/24forumda geziyorum 3000 mesajlı olan arkadaşım .d

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
Yok dostum hata benim yanlış bir şekilde yazdım boşu boşuna laf şeyi olmus kusura bakmayın aslında bende mağdur oldum 32 gün kart bekledim 3 hafta mesajlarıma bakmadılar en son avukat sayesinde telefona baktılar ve kart gönderdiler ama beklememe değdi gerçekten iyi kart
HA aslında sende uğraşmışsın ama değmiş buda iyi bir şey THH den haklı bulunup onu bile yokuşa sürüyor yerli firmalar ama sevindim kartına hatta daha iyisine ve güzeline kavuştun umarım ömürlük kullanırsın kartını.

bu arada arkadaş söylemese o iki konunun aynı kişiden açıldığını bile bilmiyordum. Sadece arkadaşın yazdığını okudum ve anladım. Ayrıca 3000TL cebinden fazla çıksaydı belirtirdi ayrıca ya muadilini verecekler ya da misli bi kart verecekler. Buradan bi çıkarım yapıp muadil-misli bi kart verdiklerini anlayabilirdin. Aynen 7/24forumda geziyorum 3000 mesajlı olan arkadaşım .d
bastım engeli gitti sorunların var gibi illaha haklı çıkacaksın tamam haklısın child kafana göre takıl bana yazma toxiclerden rahatsız oluyorum

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre
HA aslında sende uğraşmışsın ama değmiş buda iyi bir şey THH den haklı bulunup onu bile yokuşa sürüyor yerli firmalar ama sevindim kartına hatta daha iyisine ve güzeline kavuştun umarım ömürlük kullanırsın kartını.

bastım engeli gitti sorunların var gibi illaha haklı çıkacaksın tamam haklısın child kafana göre takıl bana yazma toxiclerden rahatsız oluyorum
tük çok üzüldüm. haklı olmadığını anlayıp engel atmak çok zekice tebrik ederim işsiz güçsüz arkadaş, sayende bende toxic kişiden kurtuldum.

Top Bottom