Çözüldü✓ Ekran kartıma işlemci önerisi?

Çok güzel değerler gerçekten. Elinize sağlık. Bence kullanılabilir. Sadece ufak bir bakıma ihtiyacı varmış. Kasanın hava akışı da düzeldiğine göre daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Sizin adınıza sevindim. 8-10 dereceler baya fark yaratır. Ekran kartının bu kadar soğuk çalışması şaşırtıcı açıkçası :)
valla ekran kartına bende cok sasirdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5700X 5600X'in 8 çekirdekli versiyonu. İyi bir yükseltme olmaz. İşlemci olarak bundan sonra AM5 geçmen gerekiyor. AM5 geçene kadar 5600X ile devam etmen mantıklı olur.
deme hocam ya atma o zehirli oku

Ölü değil hocam. Sadece daha iyisi var. İşlemciyi satıp birkaç bin farkla ryzen 9 alabilirse durumu kurtarır. Anakartı iyi ve kaliteliyse tabi.

ikinci el ryzen 7 5800x, ryzen 9 5900x alabileceklerin arasında.
Denk gelirse 5700x3d de alabilirsin.
anakart b450 hocam mecbur o da değişmesi lazım bence işlemci upgrade sonrası,
her türlü am5 geçmek zorundayım gibi duruyo ama o da çok masraflı,
işlemciyi değiştirince anakartıda değiştirmek zorunda kalıyorum, anakart dahil olunca ramler, hepsi dahil olunca psu....

Ölü değil hocam. Sadece daha iyisi var. İşlemciyi satıp birkaç bin farkla ryzen 9 alabilirse durumu kurtarır. Anakartı iyi ve kaliteliyse tabi.

ikinci el ryzen 7 5800x, ryzen 9 5900x alabileceklerin arasında.
Denk gelirse 5700x3d de alabilirsin.
Yeni cpu çıkmayacak artık sonuçta ölü hocam birde az daha koyup am5 alınabiliyor.

AM4 işlemcilerin fiyatı aşırı artmış, geçmişken AM5 işlemci geçmeniz iyi olabilir. İkinci el 5800X iyi olabilir.

5600x gayet yeterli am4 platformu için bütçe arttırılıp am5 kısmına geçmek en mantıklısı olur ileride 5600x zaten ikinci elde kapış kapış gidiyor
2k kullanacaksanız akar

kalsın paran olunca am6 geç am6yı bekle
Param yok, ilk çıktığında am5 de olduğu gibi pahalı olur hence

AM4 işlemcilerin fiyatı aşırı artmış, geçmişken AM5 işlemci geçmeniz iyi olabilir. İkinci el 5800X iyi olabilir.
Valla herkes am5 geç diyor ya, anakart ram ve psu masrafı yapmak istemiyomda am4 dede r7 7500X ve R5 5600X aynı performansı veriyo, ben en iyisi r5 5600x te kalayım

1080P de ucu ucuna yeter bazen darboğaz olabilir ama 2K da çok rahat kullanılır.
2k hocam, darboğaza gelince bakıcam ona göre karar veririm en iyisi

5600x gayet yeterli am4 platformu için bütçe arttırılıp am5 kısmına geçmek en mantıklısı olur ileride 5600x zaten ikinci elde kapış kapış gidiyor
2k kullanacaksanız akar
2k sistemim, 5600x yeter diye çok yorum var evet ama ben r7 5700x geçicektim onunla r5 5600x aynı performansı verdiği için vazgeçtim, ekran kartı gelince darboğazına bakıcam ona göre en kötü ilerleyen zamanlarda am5 geçerim.

Valla herkes am5 geç diyor ya, anakart ram ve psu masrafı yapmak istemiyomda am4 dede r7 7500X ve R5 5600X aynı performansı veriyo, ben en iyisi r5 5600x te kalayım

2k sistemim, 5600x yeter diye çok yorum var evet ama ben r7 5700x geçicektim onunla r5 5600x aynı performansı verdiği için vazgeçtim, ekran kartı gelince darboğazına bakıcam ona göre en kötü ilerleyen zamanlarda am5 geçerim.
aceleye gerek yok 2k da işlemciniz dediğim gibi yetecektir ben 3 yıl falan kullandım 5600x mis gibi işlemci am4 için ileride işlemci yetmez ise yükseltme düşünülür boş yere masrafa gerek yok bence

AM5 geçmeyeceksen R5 5600X'de kal. Gerek yok bence.

AM5 geçmeyeceksen R5 5600X'de kal. Gerek yok bence.
Benim geçip masraf açmak istemiyorum kendime, kaliyim en iyisi

aceleye gerek yok 2k da işlemciniz dediğim gibi yetecektir ben 3 yıl falan kullandım 5600x mis gibi işlemci am4 için ileride işlemci yetmez ise yükseltme düşünülür boş yere masrafa gerek yok bence
Teşekkürler, ben kalıcam aynen öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,660
Üyeler
184,962
Son üye
walter wonka
Geri