Hamsi ismaH
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam normal kargo ücretleri genelde ekran kartları nekadar için bilginiz var mı?ben 1tlye ilan açıp öyle yapıyorum sıkıntı olmuyor
Hocam normal kargo ücretleri genelde ekran kartları nekadar için bilginiz var mı?ben 1tlye ilan açıp öyle yapıyorum sıkıntı olmuyor
min 200tl den başlıyor diye biliyorumHocam normal kargo ücretleri genelde ekran kartları nekadar için bilginiz var mı?
Nasıl yani hocam? Bu şekilde A750 ekran kartını 4600TL ye getirmiş oluyorum.Maşallah herkes sömürücü moda geçmiş bu kafayla devam ederseniz iyi şeyleri de çabuk kaybederiz.
sıkıntı olmaz doğru şey yazsın ama
Bozuk yazmamiz daha mi iyi olur? Birde fiyati abartmayalim mi (yani 10tl gibi)260 TL'ye koyuyodum ben o şekilde yapabilirsin. Mesela kılıf yazıyorum satarken kargoya verirken de içinde kılıf var diyorum. Sen ekran kartı bozuk diye koyup satabilirsin. Fan fiyatına vs diye o zaman da içinde ekran kartı var diyebilirsin. Şimdiye kadar bi problem yaşamadım
Benimle onun arasi 1506kmmin 200tl den başlıyor diye biliyorum
dostum bu kadar kafaya takma al gitsin sahibi ürünü 10 tl ye satmak istediyse kimene?Nasıl yani hocam? Bu şekilde A750 ekran kartını 4600TL ye getirmiş oluyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani ekran karti satacaksa ekran karti mi yazsin? Bu cok bariz olmaz mi? En azindan bozuk felan yazmasi daha iyi olmaz mi
Bozuk yazmamiz daha mi iyi olur? Birde fiyati abartmayalim mi (yani 10tl gibi)
Copte buldum calismiyor diyebilir mi hocam aciklama kismina
Benimle onun arasi 1506km
Yine de nolur nolmaz onlem almak gerekirdostum bu kadar kafaya takma al gitsin sahibi ürünü 10 tl ye satmak istediyse kimene?
260TL nin esprisi nedir? 90TL hizmet bedeli 45 e mi düsüyor?260 TL'ye koyuyodum ben o şekilde yapabilirsin. Mesela kılıf yazıyorum satarken kargoya verirken de içinde kılıf var diyorum. Sen ekran kartı bozuk diye koyup satabilirsin. Fan fiyatına vs diye o zaman da içinde ekran kartı var diyebilirsin. Şimdiye kadar bi problem yaşamadım
evet o yüzdenYine de nolur nolmaz onlem almak gerekir
260TL nin esprisi nedir? 90TL hizmet bedeli 45 e mi düsüyor?
Fiyat arttıkça oran düşüyorYine de nolur nolmaz onlem almak gerekir
260TL nin esprisi nedir? 90TL hizmet bedeli 45 e mi düsüyor?
Uzak bir yere bir de kargolayacaksanız inanın komisyon parası dert edilecek tutar olmazdı.Hocam biraz erken davransaydınız daha iyi olabilirdi. Maalesef vazgeçtik haramdir diye![]()
Sonra yine yükseliyorBozuk hurda gibi diye ekleyebilir isterse. Ben telefon almıştım ama o kadar ucuz değil 800 fln yazmıştı
Fiyat arttıkça oran düşüyor
1506 km ama mantiken 700tl lik kargo masrafini ortadan kaldiriyoruz. Ayri olarak ona ve bana toplamda 500tl indirim saglamis oluyoruz.Uzak bir yere bir de kargolayacaksanız inanın komisyon parası dert edilecek tutar olmazdı.