Yardım Ekran kartını kaçtan satmalıyım?

2060 ilanlarını atsana bakayım bi
ortalama 4500 5lira diyorlar 4500 diyenlere 4 e bile indirtirsin zorlarsan ağzın laf yapıyorsa ticaretin sağlamsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2060 ilanlarını atsana bakayım bi
hatta son attığım asus dual e adamın birisine 4300 son demiş soru cevapta az daha zorlarsa 4 e okeyler

3750tlden 1tl fazla vermem. Açıkçası buna 3750 vereceğime 4-4250ye 2060 dolu piyasa

dediğinle attığın ilanlar çelişiyor açılmamış kart var diyosun kimisinin garantisi bitmiş kimide oyun oynanmış falan filan neyse az çok piyasayı öğrenmiş oldum teşekkürler

alemsiniz vallahi bir daha yapmayın bu kadar komik espiriler
sen zaten 5 6 senelik kartın garantisini bekliyorsan hepsini içinin açılmadığını bekliyorsan daha çok beklersin bilgin olsun tek tek sana sahibindeni dökememem favoriye aldığım bir kaç taneyi attım geçtim

dediğinle attığın ilanlar çelişiyor açılmamış kart var diyosun kimisinin garantisi bitmiş kimide oyun oynanmış falan filan neyse az çok piyasayı öğrenmiş oldum teşekkürler

alemsiniz vallahi bir daha yapmayın bu kadar komik espiriler
Anlamıyon espiriden. 5k ya satma onu gel sana kutulu sapphire 6600 vereyim aynı paraya

sen zaten 5 6 senelik kartın garantisini bekliyorsan hepsini içinin açılmadığını bekliyorsan daha çok beklersin bilgin olsun tek tek sana sahibindeni dökememem favoriye aldığım bir kaç taneyi attım geçtim
bunu yazdın diye dedim yoksa beklentim yok garanti falan

1751013993655.webp

yani bilmiyorsun fiyat soruyorsun insanlar yazıyor beğenmiyorsun o halde neden soruyorsun ?
senin gibiler yüzünden hic biyere yorum yazmıyorum artık ,insanlarıda yazmamaya davet ediyorum.

30 saniye aramayla bulduğum ilan
muhtemelen 4300 yazsana 4000e verecek az daha pazarlıkla,
bununda içi açılmamış hatta. birisine açılmadı hazır sistemle alındı yazmış

Geri