Ayetullah331
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 615
Randevu al bi ara gider4.5 - 5 arasına gidermi?
Randevu al bi ara gider4.5 - 5 arasına gidermi?
ortalama 4500 5lira diyorlar 4500 diyenlere 4 e bile indirtirsin zorlarsan ağzın laf yapıyorsa ticaretin sağlamsa2060 ilanlarını atsana bakayım bi
hatta son attığım asus dual e adamın birisine 4300 son demiş soru cevapta az daha zorlarsa 4 e okeyler2060 ilanlarını atsana bakayım bi
dediğinle attığın ilanlar çelişiyor açılmamış kart var diyosun kimisinin garantisi bitmiş kimide oyun oynanmış falan filan neyse az çok piyasayı öğrenmiş oldum teşekkürler3500e 1660 süper
alemsiniz vallahi bir daha yapmayın bu kadar komik espirilerRandevu al bi ara gider
sen zaten 5 6 senelik kartın garantisini bekliyorsan hepsini içinin açılmadığını bekliyorsan daha çok beklersin bilgin olsun tek tek sana sahibindeni dökememem favoriye aldığım bir kaç taneyi attım geçtimdediğinle attığın ilanlar çelişiyor açılmamış kart var diyosun kimisinin garantisi bitmiş kimide oyun oynanmış falan filan neyse az çok piyasayı öğrenmiş oldum teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alemsiniz vallahi bir daha yapmayın bu kadar komik espiriler
Anlamıyon espiriden. 5k ya satma onu gel sana kutulu sapphire 6600 vereyim aynı parayadediğinle attığın ilanlar çelişiyor açılmamış kart var diyosun kimisinin garantisi bitmiş kimide oyun oynanmış falan filan neyse az çok piyasayı öğrenmiş oldum teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alemsiniz vallahi bir daha yapmayın bu kadar komik espiriler
birisi 4 e 2060 süper aldım diyordu geçen3750tlden 1tl fazla vermem. Açıkçası buna 3750 vereceğime 4-4250ye 2060 dolu piyasa
bunu yazdın diye dedim yoksa beklentim yok garanti falansen zaten 5 6 senelik kartın garantisini bekliyorsan hepsini içinin açılmadığını bekliyorsan daha çok beklersin bilgin olsun tek tek sana sahibindeni dökememem favoriye aldığım bir kaç taneyi attım geçtim
attıklarımda içi açılmamış varmı yok mu ?
Denk geliyor hocam. Takip etmek lazımbirisi 4 e 2060 süper aldım diyordu geçen
bununda içi açılmamış hatta. birisine açılmadı hazır sistemle alındı yazmışyani bilmiyorsun fiyat soruyorsun insanlar yazıyor beğenmiyorsun o halde neden soruyorsun ?
senin gibiler yüzünden hic biyere yorum yazmıyorum artık ,insanlarıda yazmamaya davet ediyorum.
30 saniye aramayla bulduğum ilan
muhtemelen 4300 yazsana 4000e verecek az daha pazarlıkla,