Neler Yeni

ekran kartının oyun dışındaki işlevlerini söyler misiniz?

Hawkz

80+ Bronze
Babanı sıkıntıya sokma. Yok diyorsa ucuz al diyorsa ucuz al. Babanın durumu iyi olduğunda iyisini alırsın. Ya da keni paranı kazandığında.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
babam ekran kartlarını pahalı olduğunu oyun dışında bir işlevlerinin olmadığını gereksiz olduğunu söylüyor (bütçeyle alakası yok pahalıyıda alırım ama oyun için para verilmez gibi şeyler diyor) babama ekran kartlarının gerekli olduğunu anlatmak için ne demem lazım?
Ekran kartı olmazsa ekrana görüntü gelmez.

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
Babanı sıkıntıya sokma. Yok diyorsa ucuz al diyorsa ucuz al. Babanın durumu iyi olduğunda iyisini alırsın. Ya da keni paranı kazandığında.
Adamın parası varmış ancak oyun oynamak için o kadar para verilmez diye düşünüyor.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Enis Solak
ya öyle şeyler yapamam sadece ekran kartının sadece oyun oynamak için gerekli olmadığını söylemem lazım (düşük ekran kartı almak istiyor)
Deki baba 2 ayda bir 1000tl lik ekran kartı almak mı yoksa 2 3 sene götürecek 5k lık ( ya da hangi modeli istiyorsan onun fiyatı ) ekran kartı almak mı daha kârlı de.

Hawkz

80+ Bronze
Adamın parası varmış ancak oyun oynamak için o kadar para verilmez diye düşünüyor.
Yerlere yatıp tepinmek eskiden işe yarardı benim küçüklüğümde ama bu taktik max 5 yaşa kadar işe yarıyor. Sakın denemeyin tımarheneye yatırırlar. Şimdi soruya gelecek olursan babanı şöyle ikna edebilirsin; İstediğim ekran kartını alırsan bir daha bilgisayara boş masraf etmek zorunda kalmam ama sen ucuz olanı alırsan beni memnun etmez tarzı bir gerçekçi YALAN OLMAYAN bir şey söylersen belki alır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Hulusi Akyol
Yerlere yatıp tepinmek eskiden işe yarardı benim küçüklüğümde ama bu taktik max 5 yaşa kadar işe yarıyor. Sakın denemeyin tımarheneye yatırırlar. Şimdi soruya gelecek olursan babanı şöyle ikna edebilirsin; İstediğim ekran kartını alırsan bir daha bilgisayara boş masraf etmek zorunda kalmam ama sen ucuz olanı alırsan beni memnun etmez tarzı bir gerçekçi YALAN OLMAYAN bir şey söylersen belki alır.
lan alıyom alıyommmmm

Top Bottom