Ekran kartı olmazsa ekrana görüntü gelmez.babam ekran kartlarını pahalı olduğunu oyun dışında bir işlevlerinin olmadığını gereksiz olduğunu söylüyor (bütçeyle alakası yok pahalıyıda alırım ama oyun için para verilmez gibi şeyler diyor) babama ekran kartlarının gerekli olduğunu anlatmak için ne demem lazım?
Adamın parası varmış ancak oyun oynamak için o kadar para verilmez diye düşünüyor.Babanı sıkıntıya sokma. Yok diyorsa ucuz al diyorsa ucuz al. Babanın durumu iyi olduğunda iyisini alırsın. Ya da keni paranı kazandığında.
Deki baba 2 ayda bir 1000tl lik ekran kartı almak mı yoksa 2 3 sene götürecek 5k lık ( ya da hangi modeli istiyorsan onun fiyatı ) ekran kartı almak mı daha kârlı de.ya öyle şeyler yapamam sadece ekran kartının sadece oyun oynamak için gerekli olmadığını söylemem lazım (düşük ekran kartı almak istiyor)
Yerlere yatıp tepinmek eskiden işe yarardı benim küçüklüğümde ama bu taktik max 5 yaşa kadar işe yarıyor. Sakın denemeyin tımarheneye yatırırlar. Şimdi soruya gelecek olursan babanı şöyle ikna edebilirsin; İstediğim ekran kartını alırsan bir daha bilgisayara boş masraf etmek zorunda kalmam ama sen ucuz olanı alırsan beni memnun etmez tarzı bir gerçekçi YALAN OLMAYAN bir şey söylersen belki alır.Adamın parası varmış ancak oyun oynamak için o kadar para verilmez diye düşünüyor.
lan alıyom alıyommmmmYerlere yatıp tepinmek eskiden işe yarardı benim küçüklüğümde ama bu taktik max 5 yaşa kadar işe yarıyor. Sakın denemeyin tımarheneye yatırırlar. Şimdi soruya gelecek olursan babanı şöyle ikna edebilirsin; İstediğim ekran kartını alırsan bir daha bilgisayara boş masraf etmek zorunda kalmam ama sen ucuz olanı alırsan beni memnun etmez tarzı bir gerçekçi YALAN OLMAYAN bir şey söylersen belki alır.
?lan alıyom alıyommmmm
Babayı kandırmış sanırım sevince baklan alıyom alıyommmmm