Ekran kaydı kalite problemi

omeryonal

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar BeamNG videosu çekmek istiyorum. OBS ve Nvidia ShadowPlay ikisinde de tüm ayarları denedim fakat kayıt sonrası kaliteli bir görüntü elde edemedim. 100000 bit hızına kadar çıkardım fakat hala bulanık bir görüntü alıyorum.
bu videodaki gibi kaliteli bir görüntü almak için ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    17.9 KB · Hit: 55
  • Ekran görüntüsü 2025-01-15 132338.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-15 132338.png
    22.7 KB · Hit: 63
  • Ekran görüntüsü 2025-01-15 132653.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-15 132653.png
    672.5 KB · Hit: 60
OBS'de ayarlardan Video'ya gel çıkış çözünürlüğünü temel çözünürlük ile aynı yap

Gamebar ile kayıt alırsan kalite farkını görürsün. Belkide obs kalite ayarlarında düşük olabilir. Gamebardan kayıt alırım kaliteleri süper oluyor.

Gamebar ile kayıt alırsan kalite farkını görürsün. Belkide obs kalite ayarlarında düşük olabilir. Gamebardan kayıt alırım kaliteleri süper oluyor.
Onu da denedim fakat sonuç aynı maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyunun grafikleride düşük sanki
Oyun grafikleri ultrada ben de buna şaşırıyorum neden bu kadar kalitesiz oluyor

Onu da denedim fakat sonuç aynı maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun grafikleri ultrada ben de buna şaşırıyorum neden bu kadar kalitesiz oluyor
ekran kartı nvidia ise nvidia denetim masasında ayar yapmış olma ihtimaliniz varmı? orda yapılan kalite ayarları çok etkiliyor.

ekran kartı nvidia ise nvidia denetim masasında ayar yapmış olma ihtimaliniz varmı? orda yapılan kalite ayarları çok etkiliyor.
Hayır herhangi bir arama yapmadım. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi GameBar tekrar denedim OBS'den daha iyi ama sonuç olarak hala kötü kalite var. Ultra ayarlarda oynayıp bu kadar kötü kayıt almak çok saçma ve sinir bozuyor.

Hayır herhangi bir arama yapmadım. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi GameBar tekrar denedim OBS'den daha iyi ama sonuç olarak hala kötü kalite var. Ultra ayarlarda oynayıp bu kadar kötü kayıt almak çok saçma ve sinir bozuyor.
ekran kartı nvidia ise nvidianın kendi uygulamasından kaydet ben öyle yapıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,782
Üyeler
190,099
Son üye
Visa
Geri