Yardım ekranda cizgi cıktı yardımm

vortex'

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
197
merhaba ekranıma 5 dk sonra kapancak tarzında yazı cıktı evet ve hayıra basma vardı ama basamadım sonra ekran karardı ama arkadaki videonun sesi fln geliyordu bnde mönitorun kapatma tusuna bastım ekranda böyle çizgiler cıktı pcyi ful kapatıp açtım cizgiler gitti gibi sorun nedir mövitor lggn650b
1616539166949.png

merhaba ekranıma 5 dk sonra kapancak tarzında yazı cıktı evet ve hayıra basma vardı ama basamadım sonra ekran karardı ama arkadaki videonun sesi fln geliyordu bnde mönitorun kapatma tusuna bastım ekranda böyle çizgiler cıktı pcyi ful kapatıp açtım cizgiler gitti gibi sorun nedir mövitor lggn650b
Alıntıyı görüntüle
Sorun ekran kartında olur bu gibi durumlarda bilgisayarı zorlayan bir uygulama açıkmıydı? monitörde sorun olduğunu sanmıyorum çünkü öncesinde evet hayır çıktı diyorsunuz muhtemelen bir şeyler ters gitti windows da farketti uyarı gönderdi ama monitörü test etmek istiyorsan bilgisayarını hdmı ile tv ye bağlayabilirsin.

Şuan cizgiler varsa evdeki televizyona bilgisayarını hdmı ile bağlar mısın farklı port denersen daha iyi olur.
Yok kanka çizgiler gitti ama bir şey var mı diye korkuyorum
Post automatically merged:

Yani ben göremiyorum zaten ölü piksel yerini açıp baktım daha belli olur diye göremedim

Yani ben göremiyorum zaten ölü piksel yerini açıp baktım daha belli olur diye göremedim
O uyarıyı önceden de vermişti ama sanki zamanlayıcı var kendini kapatıyor gibi düşünmüştüm

Şuan cizgiler varsa evdeki televizyona bilgisayarını hdmı ile bağlar mısın farklı port denersen daha iyi olur.
Kanka biliyorsan yaz PC yi de herşeyi yeni aldım korkuyorum bir şey olur diye

O uyarıyı önceden de vermişti ama sanki zamanlayıcı var kendini kapatıyor gibi düşünmüştüm

Kanka biliyorsan yaz PC yi de herşeyi yeni aldım korkuyorum bir şey olur diye
Şuan sorun yoksa kullanmaya devam edebilirsin sana söylediğim şeyler sistemine en ufak zarar vermez istersen kendinde ps4 nasıl bağlanıyorsa aynı şekilde bilgisayarını televizyona bağlayabilirsin. Peki bağlayınca ne olur televizyon normal gösterirse dersin ki monitörüm bozulmuş.

Şuan sorun yoksa kullanmaya devam edebilirsin sana söylediğim şeyler sistemine en ufak zarar vermez istersen kendinde ps4 nasıl bağlanıyorsa aynı şekilde bilgisayarını televizyona bağlayabilirsin. Peki bağlayınca ne olur televizyon normal gösterirse dersin ki monitörüm bozulmuş.
Tamam kardeşim ilgin için teşekkürler

bir daha böyle bir durum yaşandığında kasayı değilde sadece monitörün fişini çek ve tak eğer düzelirse sorun monitördendir veya kablodan.(bende de aynı sorun vardı ekran gidiyor ama arkada işlemler devam ediyor seslerde geliyor, ben kabloyu değiştirdim düzeldi)

Alıntıyı görüntüle
İlk kablodan şüphelen
Daha sonra monitör
Ve daha sonra ekran kartı

kanka kendi kapanma durumu smart energy saving diye birseydenmiş burdan acılıp kapatılıyormus ama o yeri bulamadım yardımcı olur musun
1616542199483.png

kanka kendi kapanma durumu smart energy saving diye birseydenmiş burdan acılıp kapatılıyormus ama o yeri bulamadım yardımcı olur musun
1616542199483.png
Fotoğrafla gösterirsen çok iyi olur:)

Geri