Ekranımda karıncalanma var

Reaksiyon skoru
2
Gencler dün sabaha karşı bilgisayarımı normal bir şekilde kapattım ve yattım öğleden sonra saat 4 gibi tekrar açtığımda bilgisayarımın ekranında karıncalanma vardı ve bu aşırı şekilde ekranı zor görüyorum kabloları kontrol ettim vga çıkarım hdmı taktım iksinde de aynı sorunu aldım düzelmiyor ram larımı çıkarıp temizledim ekran kartını çıkarıp soketlerini temizledim her şeyi yaptım fakat olmuyor bilgisayarıma taktığım uzatmayı bile değiştirdim denedim olmuyor düzelmiyor
IMG_7494.jpeg
resimdekinden daha kötüdurumda şuanda arada aç kapa yapınca böyle oluyor ve sonrao karıncalanmalar ekranın her yerinde oluyor lütfen yardım edin

Ekran kartın ne

Gencler dün sabaha karşı bilgisayarımı normal bir şekilde kapattım ve yattım öğleden sonra saat 4 gibi tekrar açtığımda bilgisayarımın ekranında karıncalanma vardı ve bu aşırı şekilde ekranı zor görüyorum kabloları kontrol ettim vga çıkarım hdmı taktım iksinde de aynı sorunu aldım düzelmiyor ram larımı çıkarıp temizledim ekran kartını çıkarıp soketlerini temizledim her şeyi yaptım fakat olmuyor bilgisayarıma taktığım uzatmayı bile değiştirdim denedim olmuyor düzelmiyor Alıntıyı görüntüleresimdekinden daha kötüdurumda şuanda arada aç kapa yapınca böyle oluyor ve sonrao karıncalanmalar ekranın her yerinde oluyor lütfen yardım edin
geçen banada oldu bios ayarlarını sıfırladım düzeldi

Kral peki tam olarak ekran kartındamı sorun ona göre yenisini alıcam ve şöyle bir şey var ekran kartının driverini hiç bir türlü yükleyemiyorum hep sonralarına geldiğinde hata veriyor
ekran kartında tipik vram arızası gibi duruyor tamiri basit aslında ama bütçe varsa 2.el 2060 ve üzeri bakılabilir

Geri