Ekranın gidip gelme problemi

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar selamlar. Benim monitör biraz eski ve display port DVI dönüştürücüyle kullanıyorum ve bazı oyunlarda ekran gidip geliyor. Monitör markası Samsung Syncmaster 943NW. Sizce sorun dönüştürücü kullandığım için mi yoksa monitör eski olduğundan mı ? (her oyunda bu olay olmuyor. mesela fifa oynarken gidip geliyor ama pubg de öyle bi sorunum yok.) Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Arkadaşlar selamlar. Benim monitör biraz eski ve display port DVI dönüştürücüyle kullanıyorum ve bazı oyunlarda ekran gidip geliyor. Monitör markası Samsung Syncmaster 943NW. Sizce sorun dönüştürücü kullandığım için mi yoksa monitör eski olduğundan mı ? (her oyunda bu olay olmuyor. mesela fifa oynarken gidip geliyor ama PUBG de öyle bi sorunum yok.) Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Belki sistemin le alakalıdır olsa her oyunda olurdu diye düşünüyorum? Ama daha iyi bilen birinin yazmasi iyi olur.

Çözümü bulursan haber ver :D

Sorunun ekran kartından da olabilir dönüştürücüden de bana sorarsan bence ekran kartından. Eğer anakarttan görüntü alabiliyorsan oradan görüntü alıp kullanmayı dener misin bu tarz bir şey olacak mı ?

Belki sistemin le alakalıdır olsa her oyunda olurdu diye düşünüyorum? Ama daha iyi bilen birinin yazmasi iyi olur.
sistem yeni aslında bi problem olduğunu düşünmüyorum açıkçası 2 ay olmadı daha sistemi alalı.
Post automatically merged:

Sorunun ekran kartından da olabilir dönüştürücüden de bana sorarsan bence ekran kartından. Eğer anakarttan görüntü alabiliyorsan oradan görüntü alıp kullanmayı dener misin bu tarz bir şey olacak mı ?
Tamam bide öyle denicem. buraya yazarım.

sistem yeni aslında bi problem olduğunu düşünmüyorum açıkçası 2 ay olmadı daha sistemi alalı.

Tamam bide öyle denicem. buraya yazarım.
dediğini deneyemiyorum çünkü anakartta diplay port girişi yok :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar selamlar. Benim monitör biraz eski ve display port DVI dönüştürücüyle kullanıyorum ve bazı oyunlarda ekran gidip geliyor. Monitör markası Samsung Syncmaster 943NW. Sizce sorun dönüştürücü kullandığım için mi yoksa monitör eski olduğundan mı ? (her oyunda bu olay olmuyor. mesela fifa oynarken gidip geliyor ama PUBG de öyle bi sorunum yok.) Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Arkadaşlar durum büyük ihtimalle dönüştürücü den kaynaklanıyor. Çünkü hareket ettiğinde veya kabloyla herhangi bir temas halinde ekran gidip geliyor. Oyunlarda denedim ama şu anlık bi sorun yok. Fikirleriniz için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,013
Üyeler
191,026
Son üye
allahınaslanı
Geri