El agrısına kemik hastanesi bakarmı

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
469
merhaba gorselde kırmızı ile işsaretledigim elım 1 haftadır agrıyo agır bir şey kaldıramıyorum hareketler vs yapamıyorum kemik hastanesi bakarmı buna

Ekler

• resim_2025-03-25_174853539.png
    resim_2025-03-25_174853539.png
    107.3 KB · Hit: 25
Ağrı kemikten mi kıkırdaktan mı yoksa kastan mı geliyor anlayabiliyor musun ? Ona göre randevu alırsın.

Ağrı kemikten mi kıkırdaktan mı yoksa kastan mı geliyor anlayabiliyor musun ? Ona göre randevu alırsın.
nasıl anlarım ustam onu tam attıgım bolgenin iç tarafı agrıyor oyun bile oynayamıyorum

merhaba gorselde kırmızı ile işsaretledigim elım 1 haftadır agrıyo agır bir şey kaldıramıyorum hareketler vs yapamıyorum kemik hastanesi bakarmı buna
kemık hastanesı detaylı ve ıyı bır hastane ama genelde burası son care gıbı cunku normal devletten sonra gıdılır hep buraya ılk devlete gıt alttakı arkadasın dedıgı gıbı rontgen cektır mesela hıcbısey bulunamadı agrı devam edıyo ordan gıdersın kemıge

Önce ortopediye bir kontrol olun, kontrolde anlayamaz ise zaten içten ne hasar var diye mr, röntgen falan yönlendirir. Çözüm bulamazsa, en son çağre oraya gidin derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,434
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri