Neler Yeni

El Yayı Almak İstiyorum.İşe Yarar Mı?

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Celal Can
Al düzenli düzensiz çok takma, video izliyorken yapabildiğin kadar yap. 30 saniye bekle bir daha. Günde 2 seferden 5-6 set yapsan 2 aya güzel bir değişim olacağını düşünüyorum.

KnithsSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hasan
Basit bir el yayı alacam. Şu tutma yeri süngerli olanlardan.
Amacım bilek gücümü - çekiş gücümü ve ön kol kasımı güçlendirmek. Yani tuttuğumu koparmak istiyorum kısacası :D Dambıllarla ön kol kası çalışması yapacam birkaç gün içinde. Bunun yanında beraberinde el yayı bilek gücümü ve sağlamlığımı arttırır mı ?
Amacım damar fln çıkarmak deil. Çünkü babam saolsun öyle bir gen varki onda , kolum navigasyon gibi. Bir pazar poşeti kaldırdığım gibi damarlar şişiyor o yönde sıkıntım yok
Alıntıyı görüntüle
Kardesim ben uyariyorum almak istersen al ama bence alma bunu ben bi sıktım elimde kaldı iade ettim geri bunlar bi ise yaramaz dumbell ler ile calisman daha verimli olur ha bunu alirsin elinde keyiflik sıkarsın o kadar iyi forumlar.

2mApoo

80+ Silver
Al düzenli düzensiz çok takma, video izliyorken yapabildiğin kadar yap. 30 saniye bekle bir daha. Günde 2 seferden 5-6 set yapsan 2 aya güzel bir değişim olacağını düşünüyorum.
Bende öyle düşünüyordumda az da olsa gelişim olacağını ama farklı şeyler denince kararsın kaldım :monkahmm:
Kardesim ben uyariyorum almak istersen al ama bence alma bunu ben bi sıktım elimde kaldı iade ettim geri bunlar bi ise yaramaz dumbell ler ile calisman daha verimli olur ha bunu alirsin elinde keyiflik sıkarsın o kadar iyi forumlar.

Senelerdir yaptığım spor da edindiğim tecrübelere dayanarak, eğer bir gün spora başlar da sert bir antreman yaparsan anlarsın o bilek aleti dediğin boş aletlerdense alacağın Dumbellerin ağırlığını arttır
Evde vücut yapılmaz ama belli bir seviyeye gelinir o Dumbeller ile masaj değil antreman yap o aleti de salla gitsin aklına getirmene dahi gerek yok.
Yani knk sende spor yapıyorsun senin diyeceklerin çok önemli ve doğru ama hinede saolsunlar karasız kaldım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca ek olarak dumbellarlada çalışacam. On kol kası antrenmanı

.RBO.

80+ Silver
Çok saolun hocam 💪💪💪

Knk geçende yazmıştın zaten bunu. Benim ağırlık plakaları gelsin bunu yapacam.
Bide yanında ileri seviyeler için bench press yapmak için halterde yapabilirim evde.
Plakayı kaç kg lik aldınız 2.5 ile aleti yapmanızı öneririm sonaradan ip ile fazladan ağarlık takabilirsiniz

KnithsSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hasan
Bende öyle düşünüyordumda az da olsa gelişim olacağını ama farklı şeyler denince kararsın kaldım :monkahmm:

Yani knk sende spor yapıyorsun senin diyeceklerin çok önemli ve doğru ama hinede saolsunlar karasız kaldım :D

Ayrıca ek olarak dumbellarlada çalışacam. On kol kası antrenmanı
Aynen dumbellar daha çok etkiler zaten aktif olarak biceps yada başka bölgeleri antrenmanini yapiyosan oto olarak ön kolunda çalışıyor ama sen bilirsin fantezi amacli alabilirsin dikkat et fazla sıkma kirilmasin

2mApoo

80+ Silver
Plakayı kaç kg lik aldınız 2.5 ile aleti yapmanızı öneririm sonaradan ip ile fazladan ağarlık takabilirsiniz
Aga şuan dambılları istetecem. Yanında bunu yapmak için ağırlık alırım. Eminmisin 2.5 kilo az gelmesin ?

Aynen dumbellar daha çok etkiler zaten aktif olarak biceps yada başka bölgeleri antrenmanini yapiyosan oto olarak ön kolunda çalışıyor ama sen bilirsin fantezi amacli alabilirsin dikkat et fazla sıkma kirilmasin
Amacım sonun kadar sıkmak knk kırılrsa ne işe yaraR oıfdhoasıfdas

Rulep

80+ Gold
Bandılla yapılan hareketler daha çok faydası oluyormuş öyle duymuştum bir araştır istersen

.RBO.

80+ Silver
Aga şuan dambılları istetecem. Yanında bunu yapmak için ağırlık alırım. Eminmisin 2.5 kilo az gelmesin ?

Amacım sonun kadar sıkmak knk kırılrsa ne işe yaraR oıfdhoasıfdas
Ön kol kasalrın ne kadar güçlü bunda amaç en çok set yapamak bir tam tur bir set çok kolay gözükebilir ama 7-8 10 tura kadar git sonra 2.5+2.5 yaparsın zaten ondan sonra düz agarlıga geç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom