Suriyeli Eşek_31
80+ Silver
Dahası
Yağ oranım düşecek spora daha yeni başladımDamar çıkması icin yağ oranını düşürmen lazım reis ve genetik faktorlerde var 1 kere şu dedigin seye dokunmadim ama ellerimin heryeri damarlı yag oranım düşük, bunlar dümenden ise yararmi bilmem ama ordaki kaslari geliştirebilir kasa zarar verebilirsen
Deri kalınlığı genetik değil miDamar gözükmesi senin deri kalınlığın ve yağ oranınla alakalı bu sadece bileğini kuvvetlendirir.
Güzel gözüküyor kanka başka bir sebebi yokben de merak ettim o damar çıkınca ne olacak
Güzel gözüküyortek bır sorum var damar çıkınca ne işine yarıyacak
bazı kızlar etkileniyor zart zurt başka amacı yok.ben de merak ettim o damar çıkınca ne olacak
Emin ol kızlar için değil damar hoş gözüktüğü için sadece kendimi damarlı görmeyi seviyorumbazı kızlar etkileniyor zart zurt başka amacı yok.
garip fanteziymiş hocam.Emin ol kızlar için değil damar hoş gözüktüğü için sadece kendimi damarlı görmeyi seviyorum
Fantezi sayılmaz sadece damar değil geliştikçe aynaya bakıp kendimi görmek mutlu ediyorgarip fanteziymiş hocam.
sporunu yap beslenmene dikkat et kardiyoda yaptinmi yag oranin düşer damarlarin belirginlesir guzel dururYağ oranım düşecek spora daha yeni başladım
Deri kalınlığı genetik ile alakalı değil misporunu yap beslenmene dikkat et kardiyoda yaptinmi yag oranin düşer damarlarin belirginlesir guzel durur