Elden ring coop girememe?

mwiax

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşımla Godfreyin yansımasını keseceğiz ama Furlcallingi kullanınca hiçbir şey çıkmıyor. Her yerde ya da her bossta olmıyor mu olmama sebebini bilenler varsa söyleyebilir mi:c Passwordlar aynı, ikimizde pcden giriyoruz?

Arkadaşımla Godfreyin yansımasını keseceğiz ama Furlcallingi kullanınca hiçbir şey çıkmıyor. Her yerde ya da her bossta olmıyor mu olmama sebebini bilenler varsa söyleyebilir mi:c Passwordlar aynı, ikimizde pcden giriyoruz?
Eğer o bölgede bir boss vs yendiyseniz bölgede artık arkadaşını yardıma çağıramazsın. Örneğin İlk Stormveil kalesinde bosu öldürdün diyelim. Tekrar arkadaşını yardıma o kaleye çağıramazsın. Bunu test etmenin bir yolu var.

Arkadaşın yere invader olarak yazsın. İnvader olarak yazdığında furlcalling kullanınca görüyorsan dediğim durum geçerli. Tabi sarı olan yani coop olarak yazınca görmüyorsan nedeni söylediğim şeydir.

Eğer arkadaşının sana bu tarz yerlerde yolu göstermesi için yardım etmesini istiyorsan belli noktalara kadar invader olarak çağırabilirsin. Ben arkadaşıma öyle yardım ediyorum sarı olarak beni artık çağıramadığı yerlerde.

Eğer bir nokta coop a kapalıysa orada yere yazma butonu aktif hiç olmaz. Onu buradan anlayabilirsin. Furlcalling değil de, yere yazmaya çalış. Yazamıyorsan coop kapalıdır orada. Yazabiliyorsan ama arkadaşın görmüyorsa ilk dediğim şey geçerli. Onun testi invader olarak kırmızı ile yere yazma.

Geri