Neler Yeni

Elden Ringin DLC'si Alınır Mı

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Wersty

80+
Elden Ring dlc Shadow of The Erdtree alınır mı arkadaşlar neden evet veya neden hayır açıklarsanız sevinirim teşekkürler.

bi adam 4070 ti ile 30 fps zor alıyorum demişti bende 3070 var zortlamayalım şsdlfksdf
adam belli ki yalan söylemiş bende 60 fps sabit, acıkcası ben dlcyi beğenmedim çünkü her boss, bossu geçtim her bir npcnin tek bir vuruşu %80 e yakın canımı alıyor sıfır hata istiyor 2 vurusta paket oluyorsun zor olsun diye yapmışlar sadece :D 130 levelim vigorum 49 belki o yüzdendir

Uğur Karabulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Uğur Karabulut
adam belli ki yalan söylemiş bende 60 fps sabit, acıkcası ben dlcyi beğenmedim çünkü her boss, bossu geçtim her bir npcnin tek bir vuruşu %80 e yakın canımı alıyor sıfır hata istiyor 2 vurusta paket oluyorsun zor olsun diye yapmışlar sadece :D 130 levelim vigorum 49 belki o yüzdendir
130 level düşük kalıyor ondandır hocam 160 üstü yeterli gelcektir hiç yoktan 3 hata yapma şansınız olur zaten bu tip oyunlarda ölerek devam edersin sürekli

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
130 level düşük kalıyor ondandır hocam 160 üstü yeterli gelcektir hiç yoktan 3 hata yapma şansınız olur zaten bu tip oyunlarda ölerek devam edersin sürekli
hocam dlc olunca normal ana oyunun mapine mi ekleniyor dlc bölgesi?
ana oyundaki karakterinle mi oynuyorsun leveli falan yoksa 0dan mı başlıyor?

Wersty

80+
hocam dlc olunca normal ana oyunun mapine mi ekleniyor dlc bölgesi?
ana oyundaki karakterinle mi oynuyorsun leveli falan yoksa 0dan mı başlıyor?
ana oyunun karakteriyle devam ediyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam valla levellik bişi yok herkes tek yiyormuş sanırım :D scadutree bleessing diye bişiler var onları toplamak lazım defansı arttırıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Hocam az levelle girmişsiniz bence 180'le falan girin daha çok zevk alırsınız. Xp farm yerinden baya az sürer zaten 50 level kasmak.

CupOk

80+ Bronze
Hocam konuyla alakasız olacak ama, sence elden ring oyunu alınır mı? hiç bu tarz oyunları oynamadım ve bilmiyorum oynadığım oyunlar. CS-CODW RD2 VALO vb. yayınlarda görüyorum ve almak istiyorum sence değer mi?
Gözünün gördüğü her yeri didik didik arayarak oynamayı seviyorsan çok zevkli oyun, dünyası çok geniş. Keşif oyundaki en zevkli şey zaten. Bosslarda 30 40 defa ölebilirsin sana kalmış alıp almamak

Wersty

80+
Hocam az levelle girmişsiniz bence 180'le falan girin daha çok zevk alırsınız. Xp farm yerinden baya az sürer zaten 50 level kasmak.
kasayım hocam statlarım şuan böyle neye basmam gerekir
1719141654185.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
kasayım hocam statlarım şuan böyle neye basmam gerekir Alıntıyı görüntüle
Ben saf Strength buildlerindense Strength-Faith ya da Strength-Int buildlerini daha çok seviyorum ben olsam uygun Greatswordla (Dark Moon ya da Blasphemous Blade) hangisini tercih ettiğinize göre Faith ya da Int abanırdım.
Vigor da biraz düşük kalmış ona da basabilirsiniz.
Oyunu bitirdiğiniz bir Savedesiniz değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,799
Üyeler
166,269
Son üye
alpergngr
Top Bottom