yok hocam hiç olmadıMerakımdan soruyorum hiç bosslara sinirlenip klavye kirdiniz mi
yok hocam hiç olmadıMerakımdan soruyorum hiç bosslara sinirlenip klavye kirdiniz mi
scadutree fragment bulup kullanmalısın. 80 vigor karakterim de tek yiyor çoğu şeyden. fragmentlerı bulup kullan tek yemezsin bir süre sonra.adam belli ki yalan söylemiş bende 60 fps sabit, acıkcası ben dlcyi beğenmedim çünkü her boss, bossu geçtim her bir npcnin tek bir vuruşu %80 e yakın canımı alıyor sıfır hata istiyor 2 vurusta paket oluyorsun zor olsun diye yapmışlar sadece 130 levelim vigorum 49 belki o yüzdendir
9 şuan scadutree messmer yine tekliyor yine tekliyorscadutree fragment bulup kullanmalısın. 80 vigor karakterim de tek yiyor çoğu şeyden. fragmentlerı bulup kullan tek yemezsin bir süre sonra.
bleed buildle gir ilk atağını dodgela ikinci faz a geçersen yılanı dodgeladıktan sonra kolay kesiyorsun hızlı kesebilmen için beastman swordunu çift el alıp seppuku basabilirsin9 şuan scadutree messmer yine tekliyor yine tekliyor
abi yılanları dodgelamak ne kadar basitmiş la dümdüz koşsak oluyormuş ben mal gibi yuvarlanıyordum ALLAH KAHRETSİN AKLIMI YİTİRECEĞİM GEÇTİM SONUNDAbleed buildle gir ilk atağını dodgela ikinci faz a geçersen yılanı dodgeladıktan sonra kolay kesiyorsun hızlı kesebilmen için beastman swordunu çift el alıp seppuku basabilirsin
onu kestikten sonra opsiyonel bosslara yönel sağ alt tarafta lord of the frenzy flame var kestikten sonra bir de graceler yön gösterecek takip edip messmer'in ateşle bi ağacı yakıyorsun onu yakıp dümdüz gitmek yerine haritanın farklı bölgelerine gitmeyi dene.abi yılanları dodgelamak ne kadar basitmiş la dümdüz koşsak oluyormuş ben mal gibi yuvarlanıyordum ALLAH KAHRETSİN AKLIMI YİTİRECEĞİM GEÇTİM SONUNDA
bahsettiğiniz boss midra mı hocam ytye yazdım da dediğiniz ile alakalı midra çıktı bir tekonu kestikten sonra opsiyonel bosslara yönel sağ alt tarafta lord of the frenzy flame var kestikten sonra bir de graceler yön gösterecek takip edip messmer'in ateşle bi ağacı yakıyorsun onu yakıp dümdüz gitmek yerine haritanın farklı bölgelerine gitmeyi dene.
evet summon kullanmadan daha kolay kesersin dark souls 3 oynadıysan attack animasyonları nameless king'e benzer gecikmeli vuruyor.bahsettiğiniz boss midra mı hocam ytye yazdım da dediğiniz ile alakalı midra çıktı bir tek
hocam oyuna yeni başlıcam nasıl bir yol izlememi önerirsinevet summon kullanmadan daha kolay kesersin dark souls 3 oynadıysan attack animasyonları nameless king'e benzer gecikmeli vuruyor.
Dlc ye girmeyin. Oyun tamamiyle boss ataklarını ezberlemeye yönelik. Öldükçe sinirlenen biriyseniz başlamanız yersiz olur. Ölür ölür her seferinde daha iyi oynarsınız. Oyuna başlarsanız da graceler var haritada küçük ışık hüzmeleri onları yakın ne tarafa gideceğinizi üstün körü gösterir haritada. checkpoint noktası gibi düşünebilirsiniz. Oyun mükemmel tabihocam oyuna yeni başlıcam nasıl bir yol izlememi önerirsin
Sonda oyunu övmeyide unutmamışDlc ye girmeyin. Oyun tamamiyle boss ataklarını ezberlemeye yönelik. Öldükçe sinirlenen biriyseniz başlamanız yersiz olur. Ölür ölür her seferinde daha iyi oynarsınız. Oyuna başlarsanız da graceler var haritada küçük ışık hüzmeleri onları yakın ne tarafa gideceğinizi üstün körü gösterir haritada. checkpoint noktası gibi düşünebilirsiniz. Oyun mükemmel tabi
Tüm souls oyunları mükemmel... Şuan dlc'nin tek kötü yanı performans sorunları. Sağda solda oyun kasıyor yükleme süreleri çok uzun. Düzeltirler 1-2 aya muhtemelen. Önemli sorunlar değiller.Sonda oyunu övmeyide unutmamış