Neler Yeni

Elden Ringin DLC'si Alınır Mı

Wersty

80+
Ben saf Strength buildlerindense Strength-Faith ya da Strength-Int buildlerini daha çok seviyorum ben olsam uygun Greatswordla (Dark Moon ya da Blasphemous Blade) hangisini tercih ettiğinize göre Faith ya da Int abanırdım.
Vigor da biraz düşük kalmış ona da basabilirsiniz.
Oyunu bitirdiğiniz bir Savedesiniz değil mi?
oyunu bitirdiğim savedeyim berserkteki gutsın kılıcıyla oynuyorum biliyorsanız tabii videolarda adamlar full strength basıyordu ondan bastım
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyunu bitirdiğim savedeyim berserkteki gutsın kılıcıyla oynuyorum biliyorsanız tabii videolarda adamlar full strength basıyordu ondan bastım
Messmerdeyim şuan ilk formu neyse de abi 2. formunda saldırılar bitmiyor ki mızrağı vuruyor bir anda yılan geliyor yılan bitiyor 3 5 saldırı birden mızrakla tekrar vuruyor mızrak bitiyor 3 tane yılan saldırmaya baslıyor yapacagınız bossun :D

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Sefa
ana oyunu daha oynamadım ama seveceğimi düşünüyorum dlcnin değerlendirmelerinde bosslar nefes aldırmıyor durmadan vuruyolar falan demişler o biraz kafamı kurcaladı
Öyle bir şey yok hocam 250 lvl karakterle girdim her bosu 4 5 kere denemede alaşağı ediyorum. Ama ana hikayeye göre baya güzel olmuş gerçekten ayrı bir oyun gibi. Sadece dlc 100 saat sürer

Wersty

80+
Öyle bir şey yok hocam 250 lvl karakterle girdim her bosu 4 5 kere denemede alaşağı ediyorum. Ama ana hikayeye göre baya güzel olmuş gerçekten ayrı bir oyun gibi. Sadece dlc 100 saat sürer
vallahi ben size katılmıyorum hocam levelim 130 olsa da siz messmeri geçtiniz mi

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Sefa
vallahi ben size katılmıyorum hocam levelim 130 olsa da siz messmeri geçtiniz mi
Hayır hocam divine beast, relanna ve açık dünyadaki birkaç bossu kestim henüz. Relanna zor diyorlardı ama ilk denemede kestim relannayı. Şimdi bi golden hippo geldi 5-6 kere denedim epey zor görünüyordu. Oyunu açma fırsatı bulunca scadatree fragment kasıp deneyeceğim bakalım. Mimic kullanıyor musunuz siz?

Bu arada 250 leveldeyim ama ng+2 benim oyun

Wersty

80+
Hayır hocam divine beast, relanna ve açık dünyadaki birkaç bossu kestim henüz. Relanna zor diyorlardı ama ilk denemede kestim relannayı. Şimdi bi golden hippo geldi 5-6 kere denedim epey zor görünüyordu. Oyunu açma fırsatı bulunca scadatree fragment kasıp deneyeceğim bakalım. Mimic kullanıyor musunuz siz?

Bu arada 250 leveldeyim ama ng+2 benim oyun
mimic mecbur kullanıyorum hocam 2 yiyorum zaten :d hatta o bahsettiğiniz hippo üzerime bir yuvarlandı tek yedim direkt öldüm

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Sefa
mimic mecbur kullanıyorum hocam 2 yiyorum zaten :d hatta o bahsettiğiniz hippo üzerime bir yuvarlandı tek yedim direkt öldüm
O hippoya mimic çağırana kadar gelip ısırıyor zaten tek atıyor ısırınca. Nasıl olacak bakalım hippo :D

Wersty

80+
O hippoya mimic çağırana kadar gelip ısırıyor zaten tek atıyor ısırınca. Nasıl olacak bakalım hippo :D
hocam mimici direkt çağırın o ağzını açarak geliyor ya sola doğru bir koşu yapın tam gelirkende zıplayın kaçabiliyorsunuz

hocam mimici direkt çağırın o ağzını açarak geliyor ya sola doğru bir koşu yapın tam gelirkende zıplayın kaçabiliyorsunuz
ama bazen de çağırırken direkt kafanıza atlıyor ona yapacak bir şey yok, siz bir messmere gelin hippodan sonraki boss o geliyor şakasız bu bossa 200 kere ölmüşümdür sanırım şuan ve hala geçemedim SALDIRILARI BİTMİYOR BİTMİYOR

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Sefa
Bakalım hocam söylediğinizi deneyim. Bir gelişme olursa yine yazarım hippohla ilgili.
Bu arada scadutree fragmant kasmadıysanız mutlaka kasın inanılmaz fark ediyor dlcde. Emin çıtak videosunda anlatıyor nasıl kasıldığını

ama bazen de çağırırken direkt kafanıza atlıyor ona yapacak bir şey yok, siz bir messmere gelin hippodan sonraki boss o geliyor şakasız bu bossa 200 kere ölmüşümdür sanırım şuan ve hala geçemedim SALDIRILARI BİTMİYOR BİTMİYOR
1719148635165.jpeg

İlk denemede düştü hocam valla o ilk darbeyi atlatabilince :D

Wersty

80+
Bakalım hocam söylediğinizi deneyim. Bir gelişme olursa yine yazarım hippohla ilgili.
Bu arada scadutree fragmant kasmadıysanız mutlaka kasın inanılmaz fark ediyor dlcde. Emin çıtak videosunda anlatıyor nasıl kasıldığını

Alıntıyı görüntüle

İlk denemede düştü hocam valla o ilk darbeyi atlatabilince :D
helal olsun :D şimdi messmer sizi bekliyor hocam

bulunması biraz zor internetten locationuna bakın istiyorsanız

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eray Fındık

bulunması biraz zor internetten locationuna bakın istiyorsanız
Hocam ben memlekete giderken gamepadi almayı unutmuşum klavyeden rahat oynanır mı

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,573
İsim
ismail
ng+14 287 level karakterimle 2 gündür dlc de cirit atıyorum. Güzel oyun.

Top Bottom