Necromancerr
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,842
Ben bakmadım benim bi arkadaşım aldı o başladı kendim sonralarda alacağımLimgraveden büyük olduğunu iddia etmişti adam siz baktınız mı hocam?
Ben bakmadım benim bi arkadaşım aldı o başladı kendim sonralarda alacağımLimgraveden büyük olduğunu iddia etmişti adam siz baktınız mı hocam?
Arkadaşının fikirleri neler dlc hakkındaBen bakmadım benim bi arkadaşım aldı o başladı kendim sonralarda alacağım
Çok iyidi fikirleri ki kendisi elden ringtende keyif aldı elden ringten keyif almadıysan hiç alma dlcyiArkadaşının fikirleri neler dlc hakkında
bi adam 4070 ti ile 30 fps zor alıyorum demişti bende 3070 var zortlamayalım şsdlfksdfÇok iyidi fikirleri ki kendisi elden ringtende keyif aldı elden ringten keyif almadıysan hiç alma dlcyi
Elden Ring dlc Shadow of The Erdtree alınır mı arkadaşlar neden evet veya neden hayır açıklarsanız sevinirim teşekkürler.
adam belli ki yalan söylemiş bende 60 fps sabit, acıkcası ben dlcyi beğenmedim çünkü her boss, bossu geçtim her bir npcnin tek bir vuruşu %80 e yakın canımı alıyor sıfır hata istiyor 2 vurusta paket oluyorsun zor olsun diye yapmışlar sadecebi adam 4070 ti ile 30 fps zor alıyorum demişti bende 3070 var zortlamayalım şsdlfksdf
130 level düşük kalıyor ondandır hocam 160 üstü yeterli gelcektir hiç yoktan 3 hata yapma şansınız olur zaten bu tip oyunlarda ölerek devam edersin sürekliadam belli ki yalan söylemiş bende 60 fps sabit, acıkcası ben dlcyi beğenmedim çünkü her boss, bossu geçtim her bir npcnin tek bir vuruşu %80 e yakın canımı alıyor sıfır hata istiyor 2 vurusta paket oluyorsun zor olsun diye yapmışlar sadece130 levelim vigorum 49 belki o yüzdendir
hocam dlc olunca normal ana oyunun mapine mi ekleniyor dlc bölgesi?130 level düşük kalıyor ondandır hocam 160 üstü yeterli gelcektir hiç yoktan 3 hata yapma şansınız olur zaten bu tip oyunlarda ölerek devam edersin sürekli
ana oyunun karakteriyle devam ediyorsunhocam dlc olunca normal ana oyunun mapine mi ekleniyor dlc bölgesi?
ana oyundaki karakterinle mi oynuyorsun leveli falan yoksa 0dan mı başlıyor?
hocam valla levellik bişi yok herkes tek yiyormuş sanırım130 level düşük kalıyor ondandır hocam 160 üstü yeterli gelcektir hiç yoktan 3 hata yapma şansınız olur zaten bu tip oyunlarda ölerek devam edersin sürekli
Lossless ile 120 oluyor PC de 60 ile oynayan yoktur umarımtilt edebilir birde 60fps kiliti var. Önce ana oyunu alın 1 saat deneyin olmazsa iade edin. DLC yi iade etmek sıkıntı olabilir
Hocam az levelle girmişsiniz bence 180'le falan girin daha çok zevk alırsınız. Xp farm yerinden baya az sürer zaten 50 level kasmak.adam belli ki yalan söylemiş bende 60 fps sabit, acıkcası ben dlcyi beğenmedim çünkü her boss, bossu geçtim her bir npcnin tek bir vuruşu %80 e yakın canımı alıyor sıfır hata istiyor 2 vurusta paket oluyorsun zor olsun diye yapmışlar sadece130 levelim vigorum 49 belki o yüzdendir
Gözünün gördüğü her yeri didik didik arayarak oynamayı seviyorsan çok zevkli oyun, dünyası çok geniş. Keşif oyundaki en zevkli şey zaten. Bosslarda 30 40 defa ölebilirsin sana kalmış alıp almamakHocam konuyla alakasız olacak ama, sence elden ring oyunu alınır mı? hiç bu tarz oyunları oynamadım ve bilmiyorum oynadığım oyunlar. CS-CODW RD2 VALO vb. yayınlarda görüyorum ve almak istiyorum sence değer mi?
kasayım hocam statlarım şuan böyle neye basmam gerekirHocam az levelle girmişsiniz bence 180'le falan girin daha çok zevk alırsınız. Xp farm yerinden baya az sürer zaten 50 level kasmak.
Ben saf Strength buildlerindense Strength-Faith ya da Strength-Int buildlerini daha çok seviyorum ben olsam uygun Greatswordla (Dark Moon ya da Blasphemous Blade) hangisini tercih ettiğinize göre Faith ya da Int abanırdım.kasayım hocam statlarım şuan böyle neye basmam gerekir Alıntıyı görüntüle