berkeaktask
80+
- Reaksiyon skoru
- 112
Aileme mirastan kalan 2.5milyon Tl gibi bi rakam var sizce nasıl değerlendirilmeli gidip araba ev almak çok saçma olur.
Kayıp kardeşini boşver 1 kuruş koklatmazlar kanka:Skayıp kardeşimi buldum :')
ev ve arsaya yatırım yapılabilir
Ev almak istemiyorsanız cevresinde belli baslı İnsaatlar baslayan bir arazi-arsa alabilirsiniz.Aileme mirastan kalan 2.5milyon TL gibi bi rakam var sizce nasıl değerlendirilmeli gidip araba ev almak çok saçma olur.
Arabamız var, bende sizin gibi düşünüyorum tarla arsa vesayre daha mantıklı olur ben hiç arsanın veya tarlanın değer kaybettiğini görmedim.Araba yoksa araba alın. Bir miktar bankada kalsın acil durumlar için. Diğer kalanla arsa vb değerlendirmesi yapılabilir. Ailen senin için banka açıp para yatırabilir ortak hesap. Gelceğin için
Evet dostum araba dediğin şey para yer vergisidir bakımıdır muaynesidir. Ev belki mantıklı.Ev araba saçma mı olur? Sen yatırım yapma en iyisi. Eve arabaya yatırım yapmayacaksın da neye yatıracaksın bitcoine mi
2.5 milyona düğün salonu açılırda B- kalite olur kimsenin kötü bir yerde en mutlu anını yaşıyacağını sanmıyorum ama çok mantıklı dediğiniz şey tanıdığım düğün salonu sahipleri var çok fena para kırıyorlar.Direkt düğün salonu açardım bu zaman da düğüne hayvan gibi paralar veriliyor 2.5 milyona açılır mı bilmiyorum tabi
Araba yatırım aracı değil aslında.Ev araba saçma mı olur? Sen yatırım yapma en iyisi. Eve arabaya yatırım yapmayacaksın da neye yatıracaksın bitcoine mi