Elektrikler gitti geldi pc tuhaf davranıyor

.cMc.

80+
Reaksiyon skoru
144
Merhabalar
Dün elektrikler gitti geldi bilgisayarımı açtım 3 4 saat normal kullandım sonra masaüstünde iken sanki oyunda fps 5 10 Lara düşmüş gibi kasmaya başladı daha sonra PC kendini kapatıp biosa girdi tekrar açtım tekrar aynısı oldu şuan bios ekranından sonra PC onarıma geçiyor sistem yeniden kurmaya çalışıyorum fakat o kısımda çok yavaş açılıyor kuruluma geçmem yarım saat sürüyor sanırım hala geçmedim kurulum hazırlanıyor yazısında bekliyorum donanımsalmıdir yazılımsal mıdır sorun

maalesef donanımsal gibi. akım koruyucu priz kullansan bunlar olmazdı.

Çok şükür iyi ki akim korumalı priz kullanıyorum kısa bir devrede direk sistem önlemini alıp kapanıyor 😊

psu markaız nedir

Tunçmatik en iyisi değil. Koruma gücü düşük bir marka. Daha iyileri var yani.
fiyat olarak en iyisi daha iyi dediğin yabancı markaların fiyatları 5li priz oalrak 200 -250 den başlıyor. 70lira şuan tunçmatik ve gayet de iyi.

Merhabalar
Dün elektrikler gitti geldi bilgisayarımı açtım 3 4 saat normal kullandım sonra masaüstünde iken sanki oyunda fps 5 10 Lara düşmüş gibi kasmaya başladı daha sonra PC kendini kapatıp biosa girdi tekrar açtım tekrar aynısı oldu şuan bios ekranından sonra PC onarıma geçiyor sistem yeniden kurmaya çalışıyorum fakat o kısımda çok yavaş açılıyor kuruluma geçmem yarım saat sürüyor sanırım hala geçmedim kurulum hazırlanıyor yazısında bekliyorum donanımsalmıdir yazılımsal mıdır sorun
Diskte sorun oluşmuş olabilir.

Geri