🔥İndirim Elgato Stream Deck Neo 3716 TL !

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,861
ne işe yarıyor tam olarak
canlı yayınları falan kontrol etmek için kullanılıyor , uygulama atamadan video atamaya kadar her şeyi atayıp tek cihazdan kullanabiliyorsun.

canlı yayınları falan kontrol etmek için kullanılıyor , uygulama atamadan video atamaya kadar her şeyi atayıp tek cihazdan kullanabiliyorsun.
beyaz renkli extra olması dikkatimi cekti yayıncı deilim ekipmanlarımda guzel sence alınır mı

Çok kullanışlı bir cihaz. Profesyonel PC kullanımınız varsa neredeyse her yazılımda inanılmaz zaman kazandırıyor. Hele çizim yapanlar için şu çağda kesinlikle şart bu tarz bir ürün.

Çok pahalı be. Yurt dışında 2k civarında bu. Mini versiyonunu almak yerine bu daha iyi . Hem 8 tuş var hem altta küçük bir ekran daha var vs.
maalesef ülkemizde fahiş fiyatlara satılıyor dediğiniz doğru. Eskiden yurt dışından daha ucuza getirtme imkanımız vardı artık oda yok , el mahkum yerel satıcının eline düşüyorsun.

Çok kullanışlı bir cihaz. Profesyonel PC kullanımınız varsa neredeyse her yazılımda inanılmaz zaman kazandırıyor. Hele çizim yapanlar için şu çağda kesinlikle şart bu tarz bir ürün.

Bunun için daha uyguna mini klavyelerde var bu biraz işin şovu.

Bunun için daha uyguna mini klavyelerde var bu biraz işin şovu.
Bence aynı kullanışlılığa sahip değiller. Özellikle multi-discipline artistler için farklı yazılımlar arasında geçiş yapıldığında güncellenen butonlar alışma sürecini falan 10 kat hızlandırıyordur. Şu ürürün yanında gelen zımbırtı mesela CSPaint gibi bir çizim yazılımı dışında hiç faydalı olmuyor tam bu iş için üretilmesine rağmen: https://store.xppen.com.tr/buy/85.html
Stream deck ile color grading yaparken bile akıyorsun. Ben hotkeylere çok alışık olmasam çocukluktan beri kesinlikle alırdım bi tane Stream deck.

Bence aynı kullanışlılığa sahip değiller. Özellikle multi-discipline artistler için farklı yazılımlar arasında geçiş yapıldığında güncellenen butonlar alışma sürecini falan 10 kat hızlandırıyordur. Şu ürürün yanında gelen zımbırtı mesela CSPaint gibi bir çizim yazılımı dışında hiç faydalı olmuyor tam bu iş için üretilmesine rağmen: https://store.xppen.com.tr/buy/85.html
Stream deck ile color grading yaparken bile akıyorsun. Ben hotkeylere çok alışık olmasam çocukluktan beri kesinlikle alırdım bi tane Stream deck.
Elbette kullanış olarak Stream deck daha iyidir. Tek sorun fiyat olarak düşününce diğerleride aynı işi görebilir fakat rahatlık açısından stream deck daha iyi olur gibi.

Yanlış konuya yazdım, kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Geri