Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,228
Elinizdeki sistemi ve ekran kartını satın. RTX 3070 ekran kartı r5 5600x işlemcili sağlam bir sistem dizin.
olabilir dusunuyorum onuda olabilir tesekkur ederimElinizdeki sistemi ve ekran kartını satın. RTX 3070 ekran kartı r5 5600x işlemcili sağlam bir sistem dizin.
Benim akrabalarımda marketten 1 TL'lik çikolata almaz.yayincidan kazanmadim almanyadan bi akranim hediye etti
Yalniz sen bizdensin sanirim biz trabzon ofluyuzBenim akrabalarımda marketten 1 TL'lik çikolata almaz.
cok isterdim dostum insallah eline dusmesi dilegiyleBana ver.
Eğer tasarımcı vs değilsen çok gereksiz bir kart, kısaca para israfı, satıp sistem dizmen daha iyi olacaktır.Beyler elimde rtx3090 mevcut hediye geldi bedavaya sizce satip sistemmi dizeyim yoksa bunu kullanayimmi?
Alıntıyı görüntüle
Ben corsair kasayım bana uyar.cok isterdim dostum insallah eline dusmesi dilegiyle
butcem var aslinda iyi bir sistem icin 20k yeterlimi?Eğer bütçen varsa satma ve parça al. Bütçe yoksa sat ve sistem diz.
Ekran kartını saymıyorsan gayet de yeterli. Ama yeni işlemcilerin stoğunun çoğalmasını biraz daha bekle.butcem var aslinda iyi bir sistem icin 20k yeterlimi?
Tabi.butcem var aslinda iyi bir sistem icin 20k yeterlimi?