O Ekran kartıyla bi oyuncu olursun varya...Hepimiz iyiyiz dostum niye benden iyisi yok
benim şuan kullandığım sistemde işlemci 1. nesil intel core i3 550Eski sistemim 11 yıllık. Ve içinde 2. nesil işlemci vardı.
Bende i3 2100 vardı, 1333MHz ramler vardı 4gb 500gb hdd vardı.benim şuan kullandığım sistemde işlemci 1. nesil intel core i3 550
Çözünürlük ve grafikleri zamanla azaltırsın ama 10 senesi var diyebilirim belki daha fazla. (Yanlış anlamadım sanırım konu karıştı bayağı elindeki 3090ı kullanacaksın değil mi sistemde)Bakicam evet butcede sikinti yok alirsam iyisini alicam oyun icin gotursun beni bi kac sene kafasindayim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Makine muhendisiyim dostum pek olmuyor onun icin sistemim var zaten ama oyun icin evdeyiz can sikiliyor
Iste onu soruyordum en basta hani kullansammi satsammi diye oyun icin sistem dizicemÇözünürlük ve grafikleri zamanla azaltırsın ama 10 senesi var diyebilirim belki daha fazla. (Yanlış anlamadım sanırım konu karıştı bayağı elindeki 3090ı kullanacaksın değil mi sistemde)
diger pc ofis is icin aldim lenovo think pad 37k almistim 1 sene oluyorBence diğer pc yide sat sata bileceğin herşeyi sat ve kullan
2. El sayılır o fiyata gitmez ve şuan o fiyatta olmasının sebebi stok sıkıntısı ileride 15e kadar düşer. Şu an bunu anlayan kimse almıyor Türkiye'de.Ben olsam 18 19 a satar, 5600x , 3070li monitör dahil bir canavar toplardımMSI GeForce RTX 3090 Gaming X Trio 24G 24GB GDDR6X 384 Bit Ekran Kartı
MSI GeForce RTX 3090 Gaming X Trio 24G 24GB GDDR6X 384 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kullan bence 10 sene sonra bakınca 40k para değilmiş şimdi 70 serili sistem o kadar dersin.Iste onu soruyordum en basta hani kullansammi satsammi diye oyun icin sistem dizicem
Mesaj otomatik birleştirildi:
diger pc ofis is icin aldim lenovo think pad 37k almistim 1 sene oluyor
Tek bi oyun oyniycam genellikle mount bannerlord kopek gibi oynuyorum bunu yani sadece bunun icin bile o paralara sistem dizebilirim2. El sayılır o fiyata gitmez ve şuan o fiyatta olmasının sebebi stok sıkıntısı ileride 15e kadar düşer. Şu an bunu anlayan kimse almıyor Türkiye'de.
Kullan bence 10 sene sonra bakınca 40k para değilmiş şimdi 70 serili sistem o kadar dersin.
benim de almanyadaki akrabam benden borç istediyayincidan kazanmadim almanyadan bi akranim hediye etti
ahahahahah ölüm gibi biseydi ama kimse ölmedibenim de almanyadaki akrabam benden borç istedi
İleride başka oyunlar oynarsın belki. Ben 2dk bir şey dizip geleyim.Tek bi oyun oyniycam genellikle mount bannerlord kopek gibi oynuyorum bunu yani sadece bunun icin bile o paralara sistem dizebilirim